Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
.18 éves fiú vagyok, és szerintetek még nincs tul hamar az, hogy most kérném meg a barátnőm kezét? Már 8 hónapja vagyunk együtt es komolyan ugy érzem es mar csak egy fél év van a sulibol mind 2en most végzünk .
Figyelt kérdés
normális válaszokat kérek szépen2012. nov. 19. 21:55
3/11 anonim válasza:
szerintem korai. a való életben még ki sem próbáltátok a közös életet, csak iskolában
4/11 anonim válasza:
Én a helyedben minimum addig várnék, amíg lenne egy rendesen fizető állásom.
5/11 A kérdező kommentje:
még úgyis , hogy szexuálisan mar voltunk együtt elégszer , és a ő szülei és a én szüleim mar ismerik egymást és mar énis aludtam nála ő is nálam szinte mar komoly a dolog és ő is akarná
2012. nov. 19. 21:59
6/11 anonim válasza:
Nem kell elsietni,hova siettek?Vagyis ha annyira akarjátok,akkor jegyezzétek el egymást,de a többivel még nagyon sokat várjatok.
7/11 anonim válasza:
Szerintem előbb érdemesebb szerezni egy biztos állást és összeköltözni, mert akkor derül ki hogy tényleg el tudjátok egymást viselni 24/7.
8/11 hátsókertkapu válasza:
Ha jól tudom, akkor Indiában engedélyezik a fiatalkorúak (14-18 éves korig) házasságát, de a világ minden táján ez eléggé furcsa rítus. Tehát nem természetes, szerintem se, de a te dolgod eldönteni!:)
9/11 anonim válasza:
VÁrjatok még egy kicsit. 20 éves kor alatt szerintem felelőtlenség egy ilyen lépés. Ha akkor is együtt lesztek akkor hajrá.
10/11 anonim válasza:
Ilyenekből lesznek a korai válások, nagyon korai, pár év múlva mosolyogni fogsz az egészen. Általába, ha valaki ilyenkor együtt marad a másikkal, most minden szép és jó ugy kb. 5 évig majd rájön, hogy ö még nem élte ki magát. Várj még, nem késtél el semmivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!