Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Srácok ti milyen helyzetben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok ti milyen helyzetben vernétek meg a barátnőtöket?

Figyelt kérdés
2009. aug. 15. 19:51
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

"Aki meg üt egy nőt az egy gyáva alak, és férfinak nem mondhatja magát."

Ezzel továbbra sem értek egyet. Már csak azért sem, mert volt már rá példa, hogy egyik lány haverom minden ok nélkül elkezdett a hátam mögött pletykálni rágalmazni, meg volt, hogy beszélgettünk viccelődtünk erre megpróbált tökönrúgni. Szerencséje, hogy nem talált, mert lehet felpofoztam volna, hogy térjen észhez. Ezek után megkérdem tényleg tűrni kéne az ilyen női hülyeséget arra hivatkozva, hogy jaj én nőt nem ütök meg? Nem vagyok agresszív, meg nagyon imádom a nőket, de ha nő támad is meg, akkor élek törvényadta jogommal és megvédem magam. És onnantól nem nézem, hogy nő. Különben is lehet nőnek nevezni azt aki így minden ok nélkül neki áll verekedni? Mondjuk szokása még, hogy akit nem kedvel elhaladva mellette üt rá egyet.

2009. aug. 19. 17:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!