Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Srácok ti milyen helyzetben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok ti milyen helyzetben vernétek meg a barátnőtöket?

Figyelt kérdés
2009. aug. 15. 19:51
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
91%

Soha nem ütök meg egy nőt úgy, hogy ruha van rajta:).

Akkor adnék csak neki egy pofont (de többet soha), ha szándékosan meg akarna alázni, és valamit csak azért mondana nekem - amiről nagyon jól tudja, hogy nekem nagyon szarul fog esni, sőt akár komoly személyiségbeli zavart is kelthet (nekem volt ilyen) - hogy a saját hiúságát ápolja, és felsőbbrendűségét bizonyítsa, hogy ő még ezt is megteheti. De az ilyen nem nő. És sok ilyen van.

2009. aug. 15. 23:53
 12/21 anonim ***** válasza:
96%

23:53 vagyok

És persze utána megmondanám neki, hogy miért... De a barátnőmre soha nem emelnék kezet.

2009. aug. 15. 23:59
 13/21 anonim ***** válasza:
Ha a saját vagy a családom testi épségét fenyegetné, vagy a családomra bármilyen veszélyt jelentene, akkor nem érdekelne, hogy nő az illető.
2009. aug. 16. 00:10
 14/21 anonim ***** válasza:
hát nekem az előző pasim egy vadbarom volt. Nem is tudom, hogy min vesztünk össze, de kaptam egy pofont, meg volt hogy elkezdett rángatni az utcán. Elég szánalmas gyerek volt, szerintem ő örült, hogy valakinél ő is erősebb, mert nem volt valami atléta alkat.
2009. aug. 16. 00:19
 15/21 anonim ***** válasza:

Gratulálok, lehet engem is lepontozni, de akkor a barátnőd sem normális hogy ezt tűri. Egyszer barátommal hülyéskedtem hogy kitépem egy hajszálát, ő meg visszafenyegetett hogy akkor kitöri az ujjam. Nem volt jó kedvében tényleg, és én tényleg kitéptem egy hajszálat. Köcsögség volt tőlem, mert nem voltam rá tekintettel, belátom. Ő viszont tényleg megpróbálta kitörni az ujjam, csak beleharaptam a kezébe miután vonyítottam hogy fáj. Így csak kirántotta a helyéről. Szakítottam is vele.

Ha olyanokkal inzultál mint hogy megalázó helyzetbe kerülsz, akkor inkább dobd ki, fordíts hátat, de ne bántsd. Mutasd meg neki ezzel, mi valójában az emberi mérték, letojod, és ennyi.

2009. aug. 16. 00:57
 16/21 anonim ***** válasza:
mndotam...nőt nem ütök cska kvát....és az a lány az utobbiba tartozott^^
2009. aug. 16. 10:02
 17/21 anonim ***** válasza:

sosem ütött még meg pasi,és próbáljon is egy megütni,addig lesz mivel...

párom volt egyszer imádnivalóan aranyos...nagyonnagyon feldühitettem valamivel,ott akart hagyni,belecsimpaszkodtam,hogy ugyse engedem el,mig nem beszéljük meg...rá akart vágni az ágyra...mozdulat már megvolt,amikor hirtelen elkapott...meglátta az ágyban a telótöltőt,és nem akarta,hogy megüssem vele magam:D

a "nőt nem ütünk meg,csak k*rvát" hozzászóláshoz meg annyit,hogy legyél annyira pasi,hogy nem alacsonyodsz le az ő szintjére...

22/L

2009. aug. 16. 11:50
 18/21 anonim ***** válasza:
43%

-.-" Öcsém engem naponta Zaklatnak a kisebbek meg ilyenek a bnőmét kérdezem h h koptassam le őket h ne bámtódjanak meg...

Azt csak msn en irnak...

ÉS SEMMILYENBEN MÉG NEM IS ÜVÖLTENÉK RÁ!!!! inkább otthagyom tanuljon belőle :D

Ez van Szprály!

ui: Pontozz le pontozz le pontozzle :D

2009. aug. 17. 20:03
 19/21 anonim ***** válasza:
Aki meg üt egy nőt az egy gyáva alak, és férfinak nem mondhatja magát.
2009. aug. 17. 21:03
 20/21 anonim ***** válasza:
Ha kérné,vagy megfelelő mennyiségü,és minőségü tudatmodosítószer hatására.
2009. aug. 18. 21:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!