Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az fura dolognak /vagy gáznak/ számít, ha testsúlyban könnyebb vagyok a barátnőmnél?
Magasabb vagyok, mint ő /én 176, ő 174/, viszont súlyban könnyebb vagyok valamivel. Ő 65-67 kiló körül van, nagyon jó alakja van. Míg én olyan 63-64 körül vagyok.
Alkatilag mindig is vékony voltam, eddig 68-70 körül volt a legnagyobb súlyom.
Arról nem volt szó, hogy szálkás... Egyáltalán izmos...
De amúgy kérdező, nézz körül a környezetedben... Mennyi csonthuszárt látsz bálna méretű barátnővel? Elég sokat... Szóval nem gáz...
hát én 72 kiló vok 175 cm, előző bnőm 173/62 volt, és kicsit furcsán éreztem magam mellette, mert kb akkora volt mint én :D, , bár azt hozzá kell tenni h olyan 62 kilónak nézek ki, sajnos optikailag csalóka a testalkatom:D nameg a minőségi izomnak nagyobb a súlya mint a felfújt kondisnak, vagy a zsírnak (kettlebellezek, gyakorlatilag 4-5 kiló úgy jött fel rám, h semmi látszatja nincs, csak erőben:D)
gyúrj egy picit, meg egyél sokat, 2-3 hónap múlva már sokkal jobban fogok érezni magad mellette.
Azt a pár kilót simán fel tudnád szedni, ő meg leadni.
De ha fel tudod emelni, nem vészes a helyzet.
Utolsó: igen, simán fel tudom emelni. :) Attól, hogy kicsi a súlyom, valamennyi erő van bennem, gyenge nem vagyok /bár ez is relatív, mert nyilván aki rendszeresen gyúr, ahhoz képest gyenge vagyok/.
Mondjuk ő nem szereti, ha emelgetem. :S Mindig, mikor fel akarom emelni, akkor tiltakozik ellene. :D Bár néha ő is mondogatja, hogy vékony vagyok. Lehet, engem félt, mikor emelgetni akarom. Pedig párszor felemeltem már...
3-as:
Nem tudom, ezt ki mondja, de az hülye... Miért kéne egy férfinak minimum 100 kilónak lennie? És mi van azokkal a férfiakkal, akik alacsonyak? Inkább legyenek elhízva 100 kilós állatnak, mert különben nem férfi?
Igaz, én nem vagyok alacsony, de - attól, hogy furának tartom néha, hogy a párom nehezebb nálam - vékonyan is simán férfinak érzem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!