Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha ti bunkók vagytok egy lánnyal akivel TI
szakítottatok, az általában miért van?
Figyelt kérdés
Na szóval az a helyzet, hogy 3 év után szakított velem a barátom (nem most, már régebben és elvileg nem a szerelem hiány volt az ok). Én szerettem őt, de elfogadtam a dolgot holott majd bele haltam. Próbáltam ember módjára viselkedni. Ha találkoztunk köszöntem, ha írt válaszoltam és- életem életem. Ő viszont egy idő elkezdett velem egyre bunkóbb lenni. Mostmár ott tartunk ha rájön, szinte zaklat. Ok nélkül kapcsolatba lét velem, és aztán minősíthetetlen módon beszél, szíd, elhord mindennek. Többször megkérte a barátait is, hogy az ő nevében... Persze élőben hozzám se szól... Amikor nem reagálok, vagy nyugodtam reagálok, akkor még dühösebb lesz. Már beszéltem olyan emberrel is aki tud hatni rá, de az sem tartott sokáig... Fiúk, ti ha ilyet csinálnátok akkor annak mi lenne az oka? Miért csinálja ezt? Mert már nagyon unom, de az ő kedvéért nincs kedvem megváltoztatni az életem (msn stb) és ráadásul egy egyetemre járunk... Nem értem őt...
Azért bunkó,mert fel van húzódva és így akar bosszút,vagy én nemtom.Csak várj és abba hadja majd.Ha az egyetemen is oda megy hozzád zaklatni,akkor szólj valakinek,h küldje el,mert te már nem álsz vele szóba.Msn-en tiltsd le,sms-ekre ne válaszolj,ha hív nyomd ki,vagy némítsd el.Ennyi az egész,majd abba fogja hagyni.
2009. aug. 17. 17:37
12/14 A kérdező kommentje:
Élőben nem mer odajönni :) Meg azért így egy év távlatából nem tudom hova van felhúzódva, de letiltottam, szóval remélem lassan megnyugszik.
2009. aug. 17. 17:45
13/14 anonim válasza:
Mert nem tudja elfogadni, hogy te túlléptél rajta. Velem is pont ez a helyzet. Jártam egy sráccal, aki folyton más lányokról áradozott stb, aztán én egyszer ránéztem egy másik srácra és rögtön szakított velem. Aztán pár hónap múlva visszakönyörögte magát, hogy bunkó volt, stb..Jó. Elkezdtünk újra járni, majd már annyira elviselhetetlen volt, hogy én dobtam. És már fél év telt el, de még mindig msn-en elmond mindennek, meg a haverjainak folyton kitárgyal.Utcán pedig nem is köszön, ha meglát. Annyira szánalmas és mikor nem reagálok, vagy nyugodt vagyok, akkor pedig teljesen bekattan. Én letöröltem az ismerőseim közül, msn-en nem válaszolok neki.Tedd ezt te is, ne bonyolódj vele vitába, nézd levegőnek és akkor majd egy idő után leszáll rólad. Fáj neki, hogy már nem foglalkozol vele.
17L
2009. aug. 17. 17:50
14/14 A kérdező kommentje:
Hát istenem, nem én akartam szakítani... Nem is figyelek rá, sok szerencsét neked is! :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!