Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miből lehet rájönni, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miből lehet rájönni, hogy egy fiú azért néz-e folyton egy lányt, mert tetszik neki vagy "csak úgy" nézi?

Figyelt kérdés
Remélem értitek a kérdést! Vagy milyen okokból nézhet egy fiú egy lányt több másodpercen keresztül? Ismerik egymást, de nincsenek olyan "szoros" kapcsolatban.
2012. nov. 18. 18:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
fiúnak tetszik a lány,nem mer kezdeményezni. Járni akar fiú a lányal,és fel akarja lány érdkelődését figyelmét kelteni.
2012. nov. 18. 18:32
 2/11 anonim ***** válasza:
2012. nov. 18. 18:34
 3/11 anonim ***** válasza:
Engem csak az érdekel, hogyha már felkelte jó ideje és tudja is jól, akkor miért nem lép?
2012. nov. 18. 18:36
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Azért nézi, mert tetszik neki. Egy fiú nem néz csakúgy viccből mindenfele. Csak arra néz, amit értékesnek tart rá.
2012. nov. 22. 15:37
 5/11 anonim ***** válasza:
38%
Semmilyen. Unatkozik, és épp nincs más érdekes, akkor unaloműzőnek jó vagy!! Miért, sehol nincs törvénybe foglalva,hogy ne lehetne oda nézni, ahova akarok. A másik meg az is lehet,hogy feltűnően bohóc vagy, feltűnően csúfnak tart, és azért néz mert ilyet még soha eddigi életében nem látott. Ez is egy verzió. AZ is lehet,hogy kellesz neki, és azért néz. Mivel sajnos nem látsz bele a másik fejébe, így nem is tudhatod igazán sohasem, hogy ki miat akar, ha bamba bürge fejjel bámul rád mint bornyú az újkapira.
2012. nov. 22. 15:42
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Nincsen olyan,hogy "csak úgy" nézi,a célja az,hogy tetszik neki nyilvánvalóan.
2012. nov. 22. 15:43
 7/11 anonim ***** válasza:
77%
Sajnos van olyan, hogy "csak úgy". Most már kezd az idegeimre menni, hogy semmi semm történik... :( hiába jelzek vissza.
2012. nov. 26. 20:11
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha valaki nem tetszik, nyilván nem nézem :D De ha valakit nézek, az lehet pusztán esztétikai indíttatású is, nem jelenti feltétlenül azt, hogy első látásra azonnal beleszerettem az illetőbe és nem tudnék nélküle élni.
2012. dec. 5. 16:20
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
És ha - mint fiú - rendszert csinálsz belőle, hogy csak azt az egy lányt nézed mindig és tartod a szemkontaktust mindig mp-ig amíg el nem fordul a csaj? és ez tart hetek/hónapok óta (nem suliban és nem beszélgetés közbe). Erre írtam, hogy "csak úgy" - mert még mindig nem lép.
2012. dec. 6. 05:55
 10/11 Gudetemma válasza:
100%

Tudom x évvel később már mindegy, de leírom hátha valakinek segítek.

Nekem bejön egy srác, kb havonta találkozunk, nyáron többször közös barátnak köszönhetően.

Én direkt nem nézek rá, ő viszont hogyha beszélgetünk többen akkor folyamatosan engem néz.

Nem tudom milyen okból kifolyólag, remélem lassan kiderül.

2017. jún. 10. 10:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!