Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nah most ilyenkor mivan?
Figyelt kérdés
Együtt vagyunk kb 1 hónapja a barátommal,és 1 hete csinálja h mindketten fent vagyunk de nem ír rám..Volt már olyan is,h a legjobb bnőm szedte ki belőle h mért ilyen és kiderült azért,mert ő nem egy ilyen "nyáladzós típus" aki minden percben ráír a bnőjére..-.-" ez okés,nem is várom el h mindig írjon csakhogy furcsa h már szinte soha nem ír facen..tegnap is úgy volt találkozunk de lemondta merthogy 'tanulnia kell'..erre mit látok egész nap facebookozott és rám se írt..ha már a tali nem jött össze én meg is írtam neki h nyugodtan megmondhatja ha nem akar találkozni velem nem haragszom de ne jöjjön már ilyen kifogásokkal..és szeretnék vele lenni sokáig csak így nehéz h semmit nem tudunk megbeszélni...:S2012. nov. 18. 10:32
1/8 A kérdező kommentje:
az a rossz,h ő nem is gondolná nekem ez milyen szarul esik...magától meg nem hiszem h ráfog jönni mitcsináljak?! :SSS
2012. nov. 18. 10:37
2/8 anonim válasza:
Szegénykém, gyere megmutatom hogyan kell valakire "ráírni".
3/8 A kérdező kommentje:
én nem fogok neki írni...semmi értelme meg egyébként sem a lány dolga h a fiú után futkosson hanem a fiúnak kéne...de nem is keres meg semmi és annyira idegesít de komolyan...-.-" le se szar..
2012. nov. 18. 11:14
4/8 anonim válasza:
Akkor dobd ki. Vagy az is a fiú dolga?
5/8 A kérdező kommentje:
az tökmindegy..de kivagyok..:S és mondom szeretnék vele maradni csak egy kapcsolatnak pont ez a lényege h mindent megtudjunk beszélni
2012. nov. 18. 11:45
6/8 anonim válasza:
Atyaég....ne vedd sértésnek, de mégis hány éves vagy?! Annyira gyerekes ez a hozzáállás, hogy 'na ő a fiú, ezért írjon ő'..már együtt vagytok ezért mit számít, hogy ha te írsz rá?? mert ez nem azt jelenti, hogy hűha futsz utána, ha meg attól tartasz, hogy megalázó, ha ráírsz a barátodra(!!), akkor még elég éretlen vagy.
7/8 A kérdező kommentje:
nem csak erről van szó...suliban is folyton kinn vagyok folyosón bnőimmel de igazából csak miatta szoktam kimenni hátha ki jön hozzám h beszéljünk szünetekben is..de nem jön ki nem keres hát persze h úgy érzem le se szar...-.-"
2012. nov. 18. 12:24
8/8 anonim válasza:
Már bocsi de én úgy veszem észre, hogy te sem keresed. Az egy dolog, hogy kimész a folyosóra, hogy "hátha kimegy hozzád beszélgetni" de neked is van lábad, hogy szépen odamenj hozzá(esetleg menj be a termükbe és hívd ki). Na de hány éves is vagy??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!