Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor most zárjam le hogy vége? Szeribtetek ennyi volt?
Figyelt kérdés
Nos nem hosszú 4 hónapos kapcsolatról van szó. Amiből 2 hónapot együtt éltünk, 2 hete elment messzire dolgozni. Eddig beszéltünk minden nap, tervezgettük hogy oda költözöm hozzá pár hónapon belül. De 4 napja hivtam akkor kőzölte hogy most zavarom, majd később felhívott de azt sem mondta szeret, hilábyzok( mindig szokta) majd bem hivott, tegnap irtam neki este smst ha van udeje csörgessen meg. Nem reagált, ma irtam neki hogy akkot méltathatott volna annyira hogy felhiv hogy vége vagy legalább egy smst irt volna, erre sincs semmi reakció. Üzenetek kézbesítve lettek neki. Ennyi volt a nagy szerelem?2012. nov. 17. 18:33
11/13 A kérdező kommentje:
Ez a legroszabb hogy semmit nem tudok, 4 napja kicsörög folytob a telefonja, de semmi... Magánszámról is hívtam, de ha smst írok kiírja a pipát hogy elolvasta. Ha a telefonját hagyta volba el facebookon válaszolt volna, de azt el sem olvasta....
Mit csináljak?
2012. nov. 19. 14:00
12/13 A kérdező kommentje:
Most hívtam, nem elérhető, ha ezután elérhető lesz akkor nincs vele semmi baj, csak nem mondja a képembe hogy vége, de ha nem lesz elérhető akkor nem tudom mit lépjek... Foggalmam sincs.
Haverjainak nincs meg a száma. Akinél érdeklődhetnék utána.
2012. nov. 19. 14:17
13/13 A kérdező kommentje:
Felhívtam a kórházat, nem vittek be ilyen nevű beteget
2012. nov. 19. 14:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!