Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Pasik, ti melyiket választanát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, ti melyiket választanátok inkább?

Figyelt kérdés
Van egy karrierista nő ,aki céltudatos,tudja mit szeretne,tesz is érte és van egy átlagos,aki meg megy amerre viszi az útja(nem teljesen céltalanul,de még sincs konkrét elhatározás)!
2012. nov. 17. 17:44
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Mz/x...

Ezt akkor jól félreértetted...nem is tudom hogy jött ez ki belőle.

Nem kell nekem senki sem h eltartson.

Csak azt akartam ezzel mondani h céltalan az élete, ma még van hol aludnom de lehet h holnap nem, de csak lesz mindig valahogy...

Már találkoztam ilyen lánnyal és köszönöm de nem kérek belőle.

2012. nov. 17. 19:28
 12/20 A kérdező kommentje:
Én egyáltalán nem gondoltam ilyesmit a mondat tartalma mögött...,de most ,h mondod elgondolkodtató!!
2012. nov. 17. 19:30
 13/20 anonim ***** válasza:

"Féltek vagy tartatok az olyan nőktől/lányoktól ,akiken érződik,h határozottabbak,mint az "átlag"?

Félni nem félek tőle, mert én is eléggé határozott embernek érzem magam. Viszont ha ez átcsap tudálékoskodásba, okoskodásba, az már visszataszító.

2012. nov. 17. 19:31
 14/20 A kérdező kommentje:
Nem olyan fajta határozottságra értettem,amit most te írtál!!Ez a fajta nem csap át okoskodásba!!! :D
2012. nov. 17. 19:34
 15/20 anonim ***** válasza:
Szeretem, ha egy nő határozott, igen. De ugye abban egyet értünk, hogy ez nem csak a karrieristákra igaz?
2012. nov. 17. 19:42
 16/20 A kérdező kommentje:
Egyet értünk,de ilyenről szó sem volt!Legalábbis ilyet nem írtam csak azt,h azt,h az átlagnál határozottabbak(ami azért nem pont ugyanaz)!
2012. nov. 17. 19:46
 17/20 anonim ***** válasza:

Értem.

Elég nehéz kérdést sikerült kiírnod, mert ahogy észreveszem a srácok nem nagyon szólnak a témához:D

A határozott nőknek kicsiszolt a logikájuk, és általában okos döntéseket hoznak.

2012. nov. 17. 20:08
 18/20 A kérdező kommentje:
Privátban kaptam néhány levelet a témában hozzászóltak ők nem is akárhogyan!! :D
2012. nov. 17. 20:20
 19/20 anonim ***** válasza:
Úúúúgy megnézném, miket írtak:)
2012. nov. 17. 20:41
 20/20 A kérdező kommentje:
Priviben tudok küldeni egyet-kettőt ha gondolod! :D
2012. nov. 17. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!