Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti kit valasztanatok inkabb?

Figyelt kérdés
Van ket ferfi,az egyikbe halalosan szerelmes vagyok de vele az elet hullam vasut,sot meg nos is de allitolag kulon elnek;A masikba nem vagyok szerelmes,de jol erzem vele magam,o megbizhatobb,nyugodtabb,de vele nem erzem azt a "tuzet"amit az elsovel!Szerelem es bizonytalansag?Vagy biztonsag es nyugalom?
2012. márc. 20. 17:15
 1/5 anonim ***** válasza:
Én egyiket sem, mert már meg van a párom.
2012. márc. 20. 17:16
 2/5 anonim ***** válasza:

1.t

benne van a pakliban, hogy csalódsz, de ha nem akkor sokkal jobb lesz, mintha a 2.at választottad volna

2012. márc. 20. 17:30
 3/5 anonim válasza:
Muszáj választanod?? Én egyiket se választanám. Az elsőre milliónyi példát láttam már ismeretségembe. Halálra van ítélve a dolog, szenvedni fogsz. Jól hangzik hogy az élet egy hullámvasút vele, de hidd el, el fog jönni az az időszak amikor már inkább kiugranál a hullámvasútból. A kettő közül inkább a második. De miért választanál olyat, akinél nincs "tűz"? Keress tovább, nem csak két férfi van a világon.
2012. márc. 20. 17:44
 4/5 anonim ***** válasza:
Vagy a nőst, azzal a feltétellel, hogy legalább összeköltözünk és bemutat a feleségének, vagy egyiket sem.
2012. márc. 20. 18:47
 5/5 anonim ***** válasza:
szerintem meg te erzed mar hogy kit kell valassz csak az a baj hogy a masik is kell neked :))
2012. márc. 21. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!