Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Neketek mi a véleményetek a kapcsolatukról?
nos van két haverom, akik szintén jó barátok, és az egyiknek volt egy csaja akivel nem is igazán foglalkozott, hiába hívta nem vette fel meg semmi, és a csaj ezért otthagyta, de viszont a másiknak meg nagyon bejön a csaj, és szeretne vele összejönni, mert nemrég kezdtek el beszélni, és megtetszettek egymásnak, de viszont nem mert vele járni addig amíg meg nem kérdezi a barátját, hogy járhatna-e az excsajával, mert szerinte, olyan furcsán jönne ki!! tanácstalan, én se tudok neki mit mondani, csak annyit, hogyha megengedi akkor szerintem okés, de nem tudom!!
nektek mi a véleményetek??
Attól függ h mennyi ideig volt a csaj az exbarátjával és a srác mit érzett a lány iránt eleinte!
Már öcsém is ajánlott nekem csajt, én is öcsémnek, de mi csak röhögtünk az egészen. Ez az ő részéről ciki... :D
Ha zavarná a lelkiismeretét (bármelyik verzió áll is fenn, hogy miért volt a szakítás), akkor kérdezze meg mit gondol erről.
Furcsa és hülye helyzet lenne szerintem ha összejönnének.
Legalábbis nekem az lenne ha az exem haverjával összejönnék. Bár volt már rá példa, hogy nem is egy haverja próbálkozott nálam szakítás után. Csak simán 3... Persze egyikkel sem akartam összejönni, másodrészt azért sem mert haverok és örültem, hogy kiszabadultam abból a környezetből. Azt nem tudom, ők megkérdezték e, hogy mit szól hozzá de én úgy vettem észre hogy nem.
Hát hanyagul bánt vele az biztos csak eleinte volt komolyabb az első pár hétben és kész, amúgy 11 hónapos volt a kapcsolat, de én akárhányszor kérdeztem, hogy érzel még iránta valamit, azt mondta, hogy nem kit érdekel, meg nem érdekel...
Hát én úgy veszem észre, hogy nem zavarná, ha összejönnének a másik haverommal!!
Köszönöm a választ!! Nem igazán tudom az ilyen helyzeteket, nekem nem volt még benne részem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!