Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiú aki tetszik de barátnője van, mit tegyek?
Örülök, hogy még nem jelentek meg a "ne törődj a másikkal, a saját boldogságod a legfontosabb" - típusú kommentek. Tényleg nagyon fontos a saját boldogság, de ezt más boldogsága révén elérni aljas dolog, és egyszer visszaüt (hacsak nem vagy politikus, vagy dúsgazdag bankár :)). Nők között amúgy is terjed egy ilyen mondás, hogy "a pasi barátnője nekem senkim". Naja, ez igaz. Azt azonban elfelejtik ezen hölgyek, hogy ha ők vannak kapcsolatban, egy másik hasonló gondolkodású nő számára ők is senkik... Aztán ha összejön a "külső beavatkozás", megy a sírás, és akkor valamiért már nem hangoztatják ezen elvüket... Van abban valami, hogy ha boldog a kapcsolatában, nem fogod tudni elhódítani, de legyünk őszinték, láttunk már karón varjút, és nagyon nagy lelkierő kell ahhoz, hogy valaki ellenálljon egy kitartó ostromnak (vagy még az elején "elfojtsa"). Summa summarum, kedves Kérdező, jelezheted neki, hogy bejön Neked, nagyon érdekled, de ha nem reagál rá, ne próbálkozz többször, hagyd békén. Lesz másik.
26/F
Igaza van a 7-esnek. Más boldogtalansága révén nem lehetünk igazán boldogak, ez a legfontosabb. Ha meg egy kis ribi a csaja... akkor reméljük gyorsan belátja a srác, hogy nem ő neki a megfelelő barátnő. De neked akkor sincs jogod közbeavatkozni, mert egyszer tényleg visszanyal a fagyi.
26 N
Ugyanebben vagyok én is, mert tetszik a srác és szeretem is, és a jelek szerint én is tetszem neki, mert sokszor figyel, mellettem van gyakran, beszélgetünk, hülyülünk, stb., de csak barátok vagyunk, mert van barátnője, és pont ezért célozni sem merek rá, mivel nem szeretnék tönkre tenni 2 kapcsolatot is, ami az ő barátnőjével való kapcsolatàra vonatkozik, illetve a mi barátságunkra.
Tudod van az a mondás, akit igazán szeretünk, megadjuk neki a szabadságot, hogy boldog legyen, függetlenül a saját boldogságuktól, megelégedve a barátsággal. Hidd el, a fiú is nagyra értékeli, amiért nem vagy olyan, mint a többi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!