Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van egy fiú aki tetszik de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy fiú aki tetszik de barátnője van, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nagyon tetszik a fiú... mondhatni szerelmes is vagyok bele. Párszor már dumáltunk, de én többet szeretnék mint beszélgetés .. csak a bökkenő ott van , hogy van egy barátnője. Tudom nem lenne szabad közéjük állnom de szeretem a fiút. Habár igaz ő még ezt nem tudja. De .. mivel tudhatnám neki mi mutatnom, hogy bejön illetve tetszik nekem. Mit kéne tegyek,hogy észre vegye , h szerelmes vagyok bele, azon kívül h nézem és keresem , a pillantásunk találkozzunk. Mi kéne, hogy rájöjjön? Szerintetek?? :) A válaszokat előre is köszönöm ::)
2012. nov. 17. 13:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
97%
Ha bunkozni akarsz csak rajta tegyél tönkre egy kapcsolatot magadért.... De arra nem gondoltál hogy mi van ha téged is ott fog hagyni ????
2012. nov. 17. 13:42
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd békén.
2012. nov. 17. 13:43
 3/11 anonim ***** válasza:
86%
Ha annyira szereted akkor hagyd, hogy boldog legyen a barátnőjével!
2012. nov. 17. 13:43
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
És kit érdekel,hogy "de szereted"? attól, hogy szereted, még nem jogosít fel a világon téged semmire. Egyébként megpróbálhatod, ha ezek után képes vagy naponta tükörbe nézni azzal a tudattal, hogy szétbarmoltál egy kapcsolatot. Egyébként ha a srác szerelmes a barátnőjébe, akkor a fejed tetejére is állhatsz, csak magadat égeted.
2012. nov. 17. 13:46
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd békén őt!
2012. nov. 17. 13:48
 6/11 anonim ***** válasza:
18%
Kérdezd meg tőlük, hogy bevesznek -e harmadiknak!
2012. nov. 17. 13:50
 7/11 Lifeishard ***** válasza:
95%

Örülök, hogy még nem jelentek meg a "ne törődj a másikkal, a saját boldogságod a legfontosabb" - típusú kommentek. Tényleg nagyon fontos a saját boldogság, de ezt más boldogsága révén elérni aljas dolog, és egyszer visszaüt (hacsak nem vagy politikus, vagy dúsgazdag bankár :)). Nők között amúgy is terjed egy ilyen mondás, hogy "a pasi barátnője nekem senkim". Naja, ez igaz. Azt azonban elfelejtik ezen hölgyek, hogy ha ők vannak kapcsolatban, egy másik hasonló gondolkodású nő számára ők is senkik... Aztán ha összejön a "külső beavatkozás", megy a sírás, és akkor valamiért már nem hangoztatják ezen elvüket... Van abban valami, hogy ha boldog a kapcsolatában, nem fogod tudni elhódítani, de legyünk őszinték, láttunk már karón varjút, és nagyon nagy lelkierő kell ahhoz, hogy valaki ellenálljon egy kitartó ostromnak (vagy még az elején "elfojtsa"). Summa summarum, kedves Kérdező, jelezheted neki, hogy bejön Neked, nagyon érdekled, de ha nem reagál rá, ne próbálkozz többször, hagyd békén. Lesz másik.

26/F

2012. nov. 17. 13:51
 8/11 A kérdező kommentje:
Igaztok van köszönöm... de 3 napja jött össze a csajjal és azelőtt nálam próbálkozott.. csak én még akkor félén voltam és nem szertettem annyira. :) De igaza van minden válaszolónak és a csaj akivel össze jött , mindenkivel flörtölget.. xd
2012. nov. 17. 13:57
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Igaza van a 7-esnek. Más boldogtalansága révén nem lehetünk igazán boldogak, ez a legfontosabb. Ha meg egy kis ribi a csaja... akkor reméljük gyorsan belátja a srác, hogy nem ő neki a megfelelő barátnő. De neked akkor sincs jogod közbeavatkozni, mert egyszer tényleg visszanyal a fagyi.

26 N

2012. nov. 17. 14:10
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanebben vagyok én is, mert tetszik a srác és szeretem is, és a jelek szerint én is tetszem neki, mert sokszor figyel, mellettem van gyakran, beszélgetünk, hülyülünk, stb., de csak barátok vagyunk, mert van barátnője, és pont ezért célozni sem merek rá, mivel nem szeretnék tönkre tenni 2 kapcsolatot is, ami az ő barátnőjével való kapcsolatàra vonatkozik, illetve a mi barátságunkra.

Tudod van az a mondás, akit igazán szeretünk, megadjuk neki a szabadságot, hogy boldog legyen, függetlenül a saját boldogságuktól, megelégedve a barátsággal. Hidd el, a fiú is nagyra értékeli, amiért nem vagy olyan, mint a többi :)

2016. máj. 14. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!