Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek egy kapcsolatba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy kapcsolatba belefér egy két pofon? Persze jogosan

Figyelt kérdés
2012. nov. 17. 13:21
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2012. nov. 17. 13:37
 12/23 anonim ***** válasza:
0%
ha a lány ad a fiúnak akkor igen a fiú max szex közben ha ezt élvezed de ha rendesen felpofoz hagyd el a szemetet
2012. nov. 17. 13:41
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Semmiképp... nincs olyan ok, ami feljogosítana egy férfit, hogy megüssön egy nőt. Az ilyen az én szememben minden, csak nem férfi.
2012. nov. 17. 14:00
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

13-as vagyok..

"ha a lány ad a fiúnak akkor igen"

Akkor se... mert akkor a férfi mégis hogy reagálja vissza???

19 év házasság van mögöttem, jóban-rosszban. És ki merem jelenteni, normál kapcsolatban nincs az a konfliktus, amit ne lehetne megbeszélni.

Ha meg nem lehet - akkor ott már baj van, azt a kapcsolatot már nem érdemes fenntartani.

2012. nov. 17. 14:02
 15/23 anonim ***** válasza:
Persze,én igy kezdek minden kapcsolatot...
2012. nov. 17. 14:04
 16/23 Lifeishard ***** válasza:
100%

Egy férfi ne üssön meg egy nőt, szavakkal sokkal többet és nagyobbat lehet ártani.

12-es Válaszolónak pedig üzenem, hogy ugyan nyilvánvalóan nem ütnék vissza, de addig tartana egy kapcsolatom egy nővel, amíg meg nem üt. Elragadhatják az indulatai, de így pofátlanul és aljas módon kihasználná, hogy úriember vagyok. Nekem ilyen nő nem kéne.

26/F

2012. nov. 17. 14:06
 17/23 anonim ***** válasza:

Nincs olyan, hogy jogosan!!! Maximum ha önvédelemről van szó, de akkor meg a pofozkodás édeskevés...

Minden más esetben aljas dolog, akár nő, akár férfi ütött. Én a gyerekeimet sem fogom pofozni, ezt már rég eldöntöttem, ezernyi módon lehet szigorúnak lenni, a fizikai erőszak a gyengék eszköze, szerintem.

2012. nov. 17. 14:19
 18/23 anonim ***** válasza:
Azt kérdezed, hogy az agressziónak (a mértékétől függetlenül) van-e helye egy párkapcsolatban? Persze, ugyanannyi, mint a hazudozásnak, megalázásnak, gyűlöletnek, önzésnek, egymás bemocskolásának, kihasználásának...
2012. nov. 17. 14:36
 19/23 anonim ***** válasza:
19%

Igen.

Abdul-Wahid ibn Jumair

2012. nov. 17. 15:20
 20/23 anonim ***** válasza:
24%

"ha a lány ad a fiúnak akkor igen"

Hülye idióta. Mégis miért lenne jogos? Rám még egy kis k.rva sem emelt kezet, de ha egy is megtenné, addig élne. Akkor tudod mit. Ha a nő megcsalja a férfit, akkor egy mocsok ribanc, de a férfi nyugodtan megcsalhatja a nőt. Na ez hogy tetszik?

A mai csajok döntő többsége pedig egy kiadós verést is megérdemelne. Érdekes módon, ha egy gyerek hülyeséget csinál és az apja jól nyakon b-ssza, senki sem akad ki. De ha egy nő kap egy sallert már mindenki szenved.

2012. nov. 17. 16:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!