Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti nem féltek attól, hogyha erős a pasitok és néha agresszív, hogy bántani fog?
Figyelt kérdés
2012. nov. 17. 08:46
1/9 anonim válasza:
De igen viszont általában egy kapcsolat a bizalomról szól!
2/9 A kérdező kommentje:
De ha félsz a pasidtól, az milyen kapcsolat már ? :)
2012. nov. 17. 08:52
3/9 anonim válasza:
Erős a barátom , de nem agresszív így ettől nem kell tartanom.
Meg nem jönnék össze egy agresszív emberrel, annak valószínűleg komoly lelki gondjai vannak.
4/9 anonim válasza:
Nem vonzódom az agresszív emberekhez. Az agresszivitás sokszor alacsony intellektussal párosul ami számomra nem vonzó.
5/9 anonim válasza:
A félelem az az első szex előtt volt de miután megismertem rájöttem hogy jobban vigyáz rám mint önmagára!
6/9 anonim válasza:
nem félek. igaz hamar felkapja a vizet de az elején letiztáztuk hogy egyszer üt meg és akkor mehet. de soha meg se fordult a fejében hogy megüssön.
7/9 anonim válasza:
Szerintem ha valaki ettől fél, akkor abba a kapcsolatba bele lehet sz.... , már elnézést...
Ha erős a pasim, az biztonságérzetet kell adjon, nem pedig félelmet.
8/9 anonim válasza:
Tudod, a sovány, gebe, nyikhaj, agresszív emberektől ugyan úgy lehet tartani. Ők is tudnak kellemetlen perceket okozni.
Az én párom erős, okos, kedves, kissé mackós, és imád engem.
Nem bántana semmi pénzért. De mindenki csak egyszer üthetne meg! A kapcsolatnak vége.
Az agresszív emberekkel nem is létesítenék kapcsolatot.
9/9 anonim válasza:
Mivel elég jó emberismerő vagyok, már az első néhány találkozásnál ki lehet szűrni, ha valakinek hajlamos elborulni az agya, illetve erőszakos, hőbörgő típus. Pattintottam már le emiatt nem egy faszit, szóval eleve nem is kezdenék ilyennel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!