Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ténylegesen is az van, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ténylegesen is az van, hogy egy lánynál elég ha csak csinos és arcra nem igazán szép (csak átlagos), de egy fiúnál nem elég ha csak sportos, ha nem néz ki jól fejileg?

Figyelt kérdés
Tehát ha egy pasi nagyon sportos, jól öltözött, de arcra nem helyes, akkor a legtöbb lányt hidegen hagyja. De ha egy lány csinos, átlagos arcra van, akkor majdnem minden 2. pasi elfogadná. Miért alakult ez ki, hogy csak az arcra helyes pasi a megfelelő?
2012. nov. 16. 19:18
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
A másik pedig pl a nagy orr vagy az elálló fülek egy pasin. Itt ezzel kapcsolatban elolvastam vagy 60 topikot amikor erre válaszoltak a lányok. az érkezett kb 400 kommentből 370 arról szólt, hogy nincs ezzel baj, sőt sokan azt mondták, hogy szeretik a nagy orrú, vagy kissé elálló fülű srácokat. Aztán volt megint olyan, hogy sok srác kérdezte itt, hogy néznek ki, nekik elálló fülük volt és vagy nagy orruk. A kommentek lehangolóak voltak, majdnem minden lány észrevette ezeket és nehezményezte, hogy elég nagy az orrod. Nem annyira jössz be. Ugye ez nekem is szemet szúr, mert előtte a 370 komment arról szólt, hogy nincs vele gond. Ilyenkor megint dilemmába esik egy pasi.
2012. nov. 16. 20:13
 22/25 anonim ***** válasza:
Előnyös frizura mellett az elálló fülek nem tűnnek fel. A nagy orra nem tudok mit írni, ahogy eddig észrevettem, szerintem se vesznek le túl sokat egy férfi vonzóságából. Viszont egyénfüggő is. Milyen arcon helyezkedik el.
2012. nov. 16. 20:15
 23/25 A kérdező kommentje:
Pl multkor Wesley Sneijder (holland focista)képét tetetm ki és kérdeztem, hogy mennyire baj a kopaszodás. Sajnos csak két komment volt, ami arról szólt, hogy zavarja őket a kopaszodása és a nagy fülei. Ha ezek nem volnának, akkor tetszene nekik. Tehát szinte mindenre felfigyelnek és nagyon sok ezek közül majd hogy nem kizáró ok egy randira. Érthetetlen módon.
2012. nov. 16. 20:19
 24/25 anonim ***** válasza:

Nagyon kifinomult a női látás, női szem. Mindig is az volt. Csak régen olyan volt a társadalmi rend, melyben hiába is számított volna a nőknek az ízlés, más szempontokat voltak kénytelenek előtérbe helyezni (jó ember legyen a férj, el tudja tartani, na meg, néha akaratuk ellenére hozzáadták őket valakihez).

Valójában a nők talán vizuálisabbak is a férfiaknál, több színt érzékelnek, szélesebb látószög, apró, kifinomult részletek észrevétele.

Ám még így sem elkeserítő a helyzet. Ahogy írtam, bejön a képbe az emberi psziché.

És a pszichés mozgatórugók hatására a külső is megszépülhet úgymond.

2012. nov. 16. 20:25
 25/25 anonim ***** válasza:

Én már láttam olyan srácot, akinek kifejezetten jól állt a nagy orra, nincs ezzel akkora gond. De tényleg jó, hogyha valaki jóképű, inkább, mint hogy legyen egy izomkolosszus, és őszintén, nekem jobban tetszik ez a felállás, mert nem tartom különösebben szépnek az arcomat, viszont nem vagyok kövér, úgy is lehet fogalmazni, hogy kifejezetten vékony az alkatom. Persze, ez a fiúk oldaláról inkább nehezebb, mert ha valaki nem születik helyesnek, már nem is lesz, de konditerembe bármikor lemehet.

Inkább ahhoz lehet köze, hogy a nők mást kezdenek el csodálni egy férfiban, és egy férfi mást csodál egy nőben. Inkább az erősebb nemhez szokták kapcsolni a testiséget, ehhez inkább az alkat tartozik hozzá. De engem, ha megkérdeznek, hogy valaki szép-e, vagy sem, én mindig az arcát nézem.

2012. nov. 18. 15:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!