Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ténylegesen is az van, hogy egy lánynál elég ha csak csinos és arcra nem igazán szép (csak átlagos), de egy fiúnál nem elég ha csak sportos, ha nem néz ki jól fejileg?
Nagyon kifinomult a női látás, női szem. Mindig is az volt. Csak régen olyan volt a társadalmi rend, melyben hiába is számított volna a nőknek az ízlés, más szempontokat voltak kénytelenek előtérbe helyezni (jó ember legyen a férj, el tudja tartani, na meg, néha akaratuk ellenére hozzáadták őket valakihez).
Valójában a nők talán vizuálisabbak is a férfiaknál, több színt érzékelnek, szélesebb látószög, apró, kifinomult részletek észrevétele.
Ám még így sem elkeserítő a helyzet. Ahogy írtam, bejön a képbe az emberi psziché.
És a pszichés mozgatórugók hatására a külső is megszépülhet úgymond.
Én már láttam olyan srácot, akinek kifejezetten jól állt a nagy orra, nincs ezzel akkora gond. De tényleg jó, hogyha valaki jóképű, inkább, mint hogy legyen egy izomkolosszus, és őszintén, nekem jobban tetszik ez a felállás, mert nem tartom különösebben szépnek az arcomat, viszont nem vagyok kövér, úgy is lehet fogalmazni, hogy kifejezetten vékony az alkatom. Persze, ez a fiúk oldaláról inkább nehezebb, mert ha valaki nem születik helyesnek, már nem is lesz, de konditerembe bármikor lemehet.
Inkább ahhoz lehet köze, hogy a nők mást kezdenek el csodálni egy férfiban, és egy férfi mást csodál egy nőben. Inkább az erősebb nemhez szokták kapcsolni a testiséget, ehhez inkább az alkat tartozik hozzá. De engem, ha megkérdeznek, hogy valaki szép-e, vagy sem, én mindig az arcát nézem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!