Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ténylegesen is az van, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ténylegesen is az van, hogy egy lánynál elég ha csak csinos és arcra nem igazán szép (csak átlagos), de egy fiúnál nem elég ha csak sportos, ha nem néz ki jól fejileg?

Figyelt kérdés
Tehát ha egy pasi nagyon sportos, jól öltözött, de arcra nem helyes, akkor a legtöbb lányt hidegen hagyja. De ha egy lány csinos, átlagos arcra van, akkor majdnem minden 2. pasi elfogadná. Miért alakult ez ki, hogy csak az arcra helyes pasi a megfelelő?
2012. nov. 16. 19:18
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Sokszor tapasztalni azt is, hogy konditermekben kisportolt pasik jó része, sikertelen a lányoknál. Mert az arcuk nem az a tipikus vonzó tényező, de nem is ronda. Viszont egy vékony, csőgatyás, helyes babaarcú srác minden héten más lánnyal jár ha úgy adódik. Itt is ha egy sportos pasi kitesz egy képet egy sportos testéről, akkor az összes lány kéri a képet az arcáról is. Utána pedig ha csalódás a vége, tehát nem az a filmekből ismert vonzó arcú vagy olyasmi féle karakter néz vissza, akkor már nem vesznek róla tudomást. Elvesztik érdeklődésüket. Ellenben ha ide egy átlagos arcú de nagyon csinos lányka kitesz egy képet, akkor 70 kommentig meg sem állnak a dolgok és abból 65 arról szól, hogy HÚÚÚHHHAA, nem járnél velem? Szerintem ezen érdemes elgondolkodni. Mert szerintem 80%-osnak igaza van, hogy az arc elsöprő többségben fontos egy lánynak egy pasinál. Ha az nem szimpi, akkor öltözhet akárhogyan és akármilyen sportos testtel is rendelkezhet, akkor is csak annyi lesz a jutalma, hogy nem rossz pasi, sokat dolgoztál, de nekem nem jössz be. Majd csak valaki másnak. Persze az a valaki más lány is legtöbbször így gondolkodik mint az első válaszadó így ő is passzolja a pasit. Aztán nagy nehezen a 30. lánynál, aki nem szép lány, hanem inkább csúnyább típus, sikerül megmaradni a pasinak. Ez a sok éves tapasztalatom.
2012. nov. 16. 19:45
 12/25 anonim ***** válasza:

"De ilyenkor mindig jön ide kommentelni 10 lány, hogy ez nem is igaz és a pasik százszorta jobban válogatnak. Ezzel össze is zavarnak és nem tudja az ember, hogy kinek is higgyen, mert nem ezt tapasztalja, de minden lány ezt mondja, hogy a pasik válogatnak jobbak. Na ilyenkor, hogyan legyen okos egy pasi?"

Nem veszik észre magukon.

Meg aztán, régi "tévhit", hogy a nőknek nem számít a külső. Régen így kellett lennie. Csak nem olyan régóta válogathatnak külső alapján.

Gondolom attól is félnek, hogy felületesnek hiszik, vagy ler.bizik őket, igyekszenek inkább benső terén igényesnek mutatkozni.

Vagyis, megpróbálják a kettőt összehozni, csak a külső igényességet tagadják.

(Normális lánynak ugyanis tényleg nem CSAK a külső számít).

2012. nov. 16. 19:47
 13/25 anonim ***** válasza:

"Sokszor tapasztalni azt is, hogy konditermekben kisportolt pasik jó része, sikertelen a lányoknál. Mert az arcuk nem az a tipikus vonzó tényező, de nem is ronda."

Ez abból is fakadhat, hogy a tévhitekkel ellentétben a túlságosan kigyúrt test abszolút nem vonzó a lányoknak. Itt is kirakott egy srác egy videót, és vagy 4-5 nő írogatta neki, hogy arcra tetszene, de túlságosan izmos lett. A férfiak ezt általában nem tudják lemérni. Mi a "még egészséges", s mi a "már mű".

Gyúrnak ezerrel, hogy majd a 120 kg-os izmos testtel tarolnak.

"Viszont egy vékony, csőgatyás, helyes babaarcú srác minden héten más lánnyal jár ha úgy adódik."

Igen, de nála meg az alkata is belejátszhat.

"Itt is ha egy sportos pasi kitesz egy képet egy sportos testéről, akkor az összes lány kéri a képet az arcáról is. Utána pedig ha csalódás a vége, tehát nem az a filmekből ismert vonzó arcú vagy olyasmi féle karakter néz vissza, akkor már nem vesznek róla tudomást. Elvesztik érdeklődésüket. Ellenben ha ide egy átlagos arcú de nagyon csinos lányka kitesz egy képet, akkor 70 kommentig meg sem állnak a dolgok és abból 65 arról szól, hogy HÚÚÚHHHAA, nem járnél velem? Szerintem ezen érdemes elgondolkodni."

Kétoldalú.

Mindkét nem benne van. Míg az átlagos lányokért is rengeteg "jó pasi" van odáig meg vissza, addig ilyen válogatósak lesznek. Megengedhetik maguknak. A két nem kölcsönösen generálja az egészet.

Nem kérheted a nőktől, hogy ők is áradozzanak, csak azért, mert a férfiak áradoznak a már épp elviselhető külsejű nőkért is.

"Mert szerintem 80%-osnak igaza van, hogy az arc elsöprő többségben fontos egy lánynak egy pasinál. Ha az nem szimpi, akkor öltözhet akárhogyan és akármilyen sportos testtel is rendelkezhet, akkor is csak annyi lesz a jutalma, hogy nem rossz pasi, sokat dolgoztál, de nekem nem jössz be. Majd csak valaki másnak. Persze az a valaki más lány is legtöbbször így gondolkodik mint az első válaszadó így ő is passzolja a pasit."

Nem feltétlenül. Bár ezen el kell gondolkoznom. Ugyanis tényleg sokféle a nők ízlése.

De, hogy az inkább az alkatra, vagy inkább az arcra vonatkozik-e, jó kérdés.

"Aztán nagy nehezen a 30. lánynál, aki nem szép lány, hanem inkább csúnyább típus, sikerül megmaradni a pasinak. Ez a sok éves tapasztalatom."

2012. nov. 16. 19:53
 14/25 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok ronda pasi, régebben sok lánynak bejöttem, de elkezdtem kopaszodni két oldalt. Le kellett nyomatnom mjdnem nullással a hajamat sajnos. Azóta amit tapasztalok a reakciókkal kapcsolatban, meg a lányok nézéséből hát eléggé lehangoló. Szinte nem is nagyon látok olyan lányt az utcán aki már megnézne. Pedig sportos testem van. sok lány hangoztatja, hogy nincs baj a pasik kopaszodásával, meg az tök természetes és férfias, viszont az éles reakciók, az utcán tapasztaltak nem ezt az álláspontot erősítik bennem.
2012. nov. 16. 19:55
 15/25 anonim ***** válasza:

Ne higgy nekik. A hajat imádják, főleg mostanában. Meggyőződésem, hogy még a rockzenészek is a hajuk miatt jöttek be nekik. (Csak könnyebb a "kisugárzásra" fogni).

Ma már van megoldás, hajnövesztő szerek, hajbeültetés. Ha nem vagy csúnya, ne hagyd rá a dolgot. Kár lenne.

2012. nov. 16. 19:58
 16/25 A kérdező kommentje:
Pl Vilmos herceg angol mivolta ellenére, nem volt egy ronda pasi, pár éve millió nők voltak oda érte. Persze ma is sokan, de azt tapasztaltam, hogy mihelyt elkezdett kopaszodni, legtöbbször azt írták a lányok, hogy ,,jujj de megcsúnyult, már hasonlít a ronda apjára stb." Ennyire gyökeresen meg tud változni a lányok ízlése, ha egy sörény így megritkul. Ez pedig eléggé lehangoló tud lenni egy pasinak, aki erről nem tehet. Mert idősebb nem lett, betegebb sem lett, az arca sem lett rondább stb. Mégis megváltozik sok minden ilyenkor.
2012. nov. 16. 20:00
 17/25 anonim ***** válasza:

Egyébként muszáj a női ízlés mögé látni, mert nem feltétlenül gyávaságból, hanem bizony, a rendesebbek egyfajta félreértelmezett empátiából kifolyólag sem fogják megmondani, hogy például gond, ha kopaszodik valaki. (És igen, van akinek tényleg nem gond).

A nőknél (vagy általában, az embereknél) egyébként úgy működik a dolog, hogyha már nyeregben vagy, kötődik hozzád, aztán könnyebben veszi, fokozatosan a kisebb változásokat a külsődben.

Ez természetes, jól is nézne ki az emberiség, ha például mindig fiatalabbra cserélnék a partnerek egymást.

2012. nov. 16. 20:01
 18/25 anonim ***** válasza:

Jó, hogy felhozódott a haj. Szóval, leszűrhetjük, hogy nem csak az arc, hanem a haj is.

Leírom, az izom miért nem működik. Egyrészt, ruha alatt csak az alkat látható, másrészt, legyünk őszinték, az izom nem tetszetős valami önmagában.

Vannak viszont "trükkök", a mai fiatalok között sok srác nem annyira helyes, mondhatni átlagos, ám egy jó frizura, dús haj, divatos öltözet "feldobhatja".

Az összhatás azt mondja a lányoknak: "ott egy tetszetős srác!"- s mire észreveszik a kisebb hibákat, már bele is estek.

2012. nov. 16. 20:04
 19/25 A kérdező kommentje:

Ezt nem értem, fejtsd ki legyél szíves.

,,Ha nem vagy csúnya, ne hagyd rá a dolgot.".

Vagyis ha nem vagyok csúnya, akkor nem biztos, hogy ez oka a sok lehangoló tapasztatlanak? Vagy pont azért mondtad, hogy menjek hajbeültetésre? Más nem marad. De nincs hirtelen ilyen célra fél millió ft-om. Olyan sajnos nincs, ami teljesen megállítaná a hajhullást. Csak a Finaszterid és Dutaszterid tartalmú szerek jöhetnek szóba, amik 80% ban (több ezer felhasználó szerint) szétcseszi egy pasi potenciálját. Tehát ez egy ördögi kör és mindez a lányokért:? Nem fair.

2012. nov. 16. 20:05
 20/25 anonim ***** válasza:

Arra írtam, hogy érdemes lenne hajbeültetéssel próbálkozni, nem feltétlenül csak a lányok miatt.

De te tudod, neked mi éri meg és miért. Nem tűnik fairnek, de ilyen az élet.

Sok fajnál egyenesen az a veszély fenyegeti a hímeket, hogy miközben udvarolnak, vagy a nőstényekhez közelednek, egy erősebb hím legyilkolja őket. Az életükkel fizetnek a párzásért.

Sőt! Biztosan ismered a páva gyönyörű farktollait. Azért növesztette őket, hatalmas energiabefektetéssel, hogy megfeleljen a nőstényeknek, felfigyeljenek rá.

Ám mindez azzal jár, hogy a pávakakasok átlagos élettartama roppant csekély, a ragadozók ugyanis szinte azonnal észreveszik őket.

Szóval, attól függ, mihez viszonyítod azt az "árat".

Ha ez vigasztal: a nők az árat már eleve megfizetik, azzal, hogy 9 hónapig ők hordják ki, táplálják az utódokat, persze, erre lehet mondani, hogy "cserébe" az anyaság mindig biztos.

Mindegy, kár azon érvelni, melyik nemnek könnyebb.

2012. nov. 16. 20:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!