Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalásnál ti kit utáltok, kit hibáztattok?
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy egy megcsalás során ti kiben keresitek a hibát?
A párotokban, a szeretőjében, vagy magatokban?
Illetve kit "utáltok" meg ezalatt?
A párotokat, a szeretőjét, vagy magatokat?
Légyszi valami indoklást írjatok, hogy miért!
Előre is köszönöm!
Kitti egy barom,már elnézést
pont az ilyen mentalitású nők miatt van a sok probléma
tehát megcsalt a pasi-> "mert a nő nem volt elég jó" -mivan?! és esetleg kommunikáció vagy valami ? esetleg a pasi annyira analfabéta,hogy mégcsak egy mondatot sem tud megfogalmazni,melynek lényege " ne haragudj, drágám, de jobb ha ezt a kapcsolatot befejezzük " - ehelyett nyilván SOKKAL okosabb dolog,hogy félrelépjen az illető és aztán a nő legyen a hibás
hát baromira nincs ez így
akár férfi legyen, akár nő, a megcsalás undorító
aki a hibás: szinte MINDIG csakis az,aki félrelépett
a szerető azért nem,mert ő kívülálló
a megcsalt pedig azért nem,mert őt csalták meg és ugyebár egy kapcsolatban minden a bizalomra és a kommunikációra épül,ezért az ragaszthatja magára az 'idióta' jelzésű cetlit,aki csak annyit tud,hogy félrekefél
mind2 félt, a harmadikat ha nem tudott a kapcsolatról, akkor nem..ha igen, akk vakuljon meg..
persze nem kifogás: elhanyagol a barátom, meg részeg voltam..stb..erkölcs és egyenes beszéd mindenek előtt
Nekem mikor vki megtetszett a barátom mellett, elmondtam, hogy van egy srác, akivel nagyon jóba vagyok, és utolsó esélyt kap, hogy rendbe hozza magát, mert ha nem, elhagyom..ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!