Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám megoldani a lenti problémám? Csak normális válaszokat!
Nem értem miről beszélünk. Te egyértelműen nem vagy hajlandó változtatni, összeköltözni, mert inkább gyűjtögetsz, de azt elvárnád tőle, hogy ő feladja a munkáját. És ha ő feladja, akkor miből fog élni?
Kicsit gondolkozz! Örülj neki, hogy napi 1,5 órát együtt lehettek, gondolom nem dolgozik heti 7 nap, a szabadnapjait együtt tölthetitek, ha te aznap dolgozol, akkor munka után mehetsz rögtön hozzá. Azért nem olyan borzasztó ez, mint ahogy lefested.
"Másfelől meg hidd el 8 óra szellemi munka, épp olyan kemény tud lenni mint 12 óra fizikai munka. Hidd el nem a levegőbe beszélek."
Azért annyira ne túlozzunk :-)
Én jelenleg 12 órában dolgozom irodán,ezelőtt napi 10 órát nyomtam KEMÉNY FIZIKAI munkát.....nem lóti-futi voltam,hanem a kőröshegyi völgyhíd építésén melóztam.....azért elhiheted az a 12 óra kemény fizikai meló előbb vállra fektet mint 8 óra szellemi.......Nem végeztél akkor még fizikai munkát......pincérkedés.... :-)
Hoppsz....lehet fáradok,de nevem még tudom :-)
Na szóval *10 óra fizikai meló akart lenni XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!