Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Milyen különlegesebb tulajdonságokat szerettek egy nőben? (20 év körüliek)
Figyelt kérdés
Leírnátok, hogy mik azok a belső tulajdonságok, amik különlegessé tesznek egy nőt számotokra? Akár privátban is kifejthetitek. Minden érdekel! Köszönöm.2012. nov. 15. 17:22
1/11 anonim válasza:
ha nyilt és nem álszent ez nálam 10 pontot ér
2/11 anonim válasza:
őszinte, nem kerülgeti dolgokat ami akar kimondja
3/11 anonim válasza:
- őszinte
- pontos
- megbízható
- intelligens
- ha van véleménye, és nem napraforgó
Tudom általános dolgoknak hangzanak, de sajnos rengeteg emberből hiányoznak.
4/11 anonim válasza:
Ha tud programozni és szereti a progresszív metált.
20/F informatikushallgató és metálzenész
5/11 anonim válasza:
-Hűséges
-Laza felfogású
-Életvidám
-Nem árt, ha művészlélek (rajz, szobrászat, ének...bármi)
-Nyitott
-Családcentrikus
-Határozott életcélokkal rendelkezik
-Bújós, de tud vadmacska is lenni
-Toleráns
-Kölcsönös tiszteletre alkalmas
(jelenleg is ezt kutatom)
23/F
6/11 A kérdező kommentje:
Nem tettétek túl magasra a mércét :) Ezek szerintem megvannak bennem. Akkor már csak meg kell(ene) tartani a kiszemeltet.
2013. jan. 5. 01:01
7/11 tibike31 válasza:
kedves oszinte mondja meg mikor baja van nyilt legyen es ne hazudjon
8/11 anonim válasza:
Érdekes, tőlem mindig hátrahőkölnek, mikor őszinte vagyok.
20/L, amúgy szintén informatikushallgató
9/11 anonim válasza:
Szerintem ezek a legtöbb lányban megvannak csak nem olyan mértékben ami a válaszolóknak ideális, én is mindíg őszinte vagyok erre mindíg megkapom hogy Kőszívű ribanc, ha meg életcélom van akkor karrierista vagyok akit nem érdekel a család és még lehetne sorolni sajnos nehéz úgy eltalálni a mértéket hogy a legtöbb pasinak passzoljon
10/11 anonim válasza:
09:15
Miért akarsz te több pasinak is megfelelni? Válogatni akarod őket unalom esetén??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!