Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mai leanyok, nok, milyen tulajdonsagokat ertekelnek legjobban a partner reszerol (nem anyagiakra gondolok)?
-becsület a legfontosabb.
-egészséges énképpel rendelkezzen.
-aztán meg, hogy értsen a férfias házi munkákhoz. Az nagyon kiábrándító, ha egy polcot sem tud összeszerelni.
A többi opció variálható.
23/L
Önbizalom, talpraesettség, céltudatosság, dominancia, alapvető intelligencia, lazaság, jól eligazodjon az életben, legyen érzelmes, gondoskodó, hűséges, odaadó, ragaszkodó, együttérző, megértő, legyen jó humorérzéke. Külsőleg legyen ápolt, tiszta, jó illatú, nem sokkal alacsonyabb nálam, ne legyen nagyon vékony, jobb, ha kicsit testesebb, de végül is szinte mindegy, csak ne legyen extrém sovány, vagy egészségtelenül elhízott.
Mindenekfelett pedig nagyon szeressen engem. :)
Szerencsére én már meg is találtam. :)
Utolsonak,akkor te bomba szerencses vagy,persze nem lehet
mindenki ilyen,ugye van aki be kell erje a selejtel is.
-őszinte
-megbízható
-határozott
-normális énképpel és reális felfogással rendelkezzen
9-es akkor én nyilván nem is vagyok nő
Az hogy te nem akadtál össze olyan nővel aki ezeket értékelte volna még nem jelenti azt hogy nincs ilyen. A páromnak sosem okozott gondot hogy barátnőt szerezzen pedig ezek maximálisan igazak rá. Szóval veled vaalmi más lehet a gond
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!