Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szexuális élet hiánypótlása...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexuális élet hiánypótlása mással?

Figyelt kérdés
Az élettársammal nagyon jól megvagyunk. Ez a szexuális életünkre is majdhogynem elmondható de egyes vágyak csak szóban történnek meg. Tehát megbeszéljük, hogy nekem ez, vagy az a vágyam. Ő benne is van de amikor eljutnánk oda, hogy megvalósítsuk akkor mégsem teszi meg. És ez megy már nagyjából fél éve. Hozzáteszem, hogy én mindent megteszek neki amit csak kér. Ti mit tennétek a helyemben? Keressek alkalmi szinten mást aki kielégíti a vágyaimat? A megbeszélős részen már túl vagyunk. A vége mindig a fenti sztori...

2012. nov. 15. 12:25
 1/6 anonim ***** válasza:
mi lenne az a nagy vágy?
2012. nov. 15. 12:28
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Én nem keresnék a helyedben. Én azt tartom valószínűnek, hogy a párod nem akarja azokat a dolgokat megtenni, amikre te kéred, de már annyiszor nyaggattad vele, hogy beleegyezik, csak hogy békén hagyd. Talán abban reménykedik, hogy a végén majdcsak kibújik a dolog alól és nem kell ezzel foglalkoznia. Aztán persze mikor rákerül a sor, akkor kifogásokat keres, mert igazából csak nem akar téged megbántani, hogy azokat a bizonyos dolgokat ő nem szívesen csinálná meg.

Szerintem ennek tudatában ne kényszeríts rá semmit, hiszen neki az nem okozna örömet.

Ha valakivel pótolni akarod ezt, az már a te dolgod, de a partnerrel szemben ez tisztességtelen.

Zsarolni sem hiszem, hogy érdemes /ha nem teszed meg, mással fogom/, mert abból nagy botrány kerekedne.

2012. nov. 15. 12:31
 3/6 anonim ***** válasza:
49%

Ha a megbeszélős részen már túl vagytok és nem történik semmi, akkor arról felesleges beszélni. Döntened neked kell, mennyire is fontosak azok a vágyak. Ha nagyon, akkor nincs más, keresned kell valakit akivel ezt megéled.

Ha ennyire tutyi-mutyi az élettársad akkor meg is érdemli.

4/6 anonim ***** válasza:
51%
Gondold meg, hogy melyik fontosabb számodra: , hogy együtt vagytok, vagy azoknak a kiélése, amiket nem szeretne a társad? (Az nem ellenpont, hogy te mit teszel meg neki!) Ha végiggondoltad, megkapod a választ.
 5/6 anonim ***** válasza:
Hehe, ez nekem is ismerős, csak tudnám mi értelme ennek...
2012. nov. 15. 12:32
 6/6 anonim ***** válasza:
Kérdező, te a férfi vagy vagy a nő??
2012. nov. 15. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!