Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexuális élet hiánypótlása mással?
Én nem keresnék a helyedben. Én azt tartom valószínűnek, hogy a párod nem akarja azokat a dolgokat megtenni, amikre te kéred, de már annyiszor nyaggattad vele, hogy beleegyezik, csak hogy békén hagyd. Talán abban reménykedik, hogy a végén majdcsak kibújik a dolog alól és nem kell ezzel foglalkoznia. Aztán persze mikor rákerül a sor, akkor kifogásokat keres, mert igazából csak nem akar téged megbántani, hogy azokat a bizonyos dolgokat ő nem szívesen csinálná meg.
Szerintem ennek tudatában ne kényszeríts rá semmit, hiszen neki az nem okozna örömet.
Ha valakivel pótolni akarod ezt, az már a te dolgod, de a partnerrel szemben ez tisztességtelen.
Zsarolni sem hiszem, hogy érdemes /ha nem teszed meg, mással fogom/, mert abból nagy botrány kerekedne.
Ha a megbeszélős részen már túl vagytok és nem történik semmi, akkor arról felesleges beszélni. Döntened neked kell, mennyire is fontosak azok a vágyak. Ha nagyon, akkor nincs más, keresned kell valakit akivel ezt megéled.
Ha ennyire tutyi-mutyi az élettársad akkor meg is érdemli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!