Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tesznek a magányosak semmit annak érdekében, hogy legyen párjuk?
Most itt azokra gondolok akik itt panaszkodnak, hogy "jaj! Nincs barátnőm/fiúm! Most mi lesz velem?" Közben egymásra mutogatnak újjal, hogy ez meg az a hibás. Jó! Lehet, hogy a hiba a másikban van (néha), de azzal semmi sem fog megoldódni, hogy egymást becsméreljük, hogy "ez ilyen casanova, az meg milyen r*banc". Miért nem tudnak eldugulni a magányosak és tenni valamit annak érdekében, hogy megváltozzon az életük? Jó! Tudom nehéz, meg a TV sokunkra van negatív hatással, mint pl. a nők pénzéhesek meg hasonlók, de ezt én magam mondom, magányosan, hogy NEM MINDEN nő az, és NEM MINDEN férfi akar mindennap vagy minden héten cserélni a nőjét.
Na szóval én egy 21 évesen itt vagyok magányos, de nem sírok, hogy "jaj! A nők annyira gonoszak velem, hogy nem akar senki járni!" Közben meg ki se dugom az orromat itthonról. Akkor mi a fenét várjak magamtól?
A lényeg, hogy nem fog magától bekopogtatni a "szőke herceg, ill. a vörös démon" (Kinek mi az ízlése :P)
Tenni kell, hogy összejöjjön a párkapcsolat, és nem mindig másban keresni a hibát, és nem mindig mutogatni a másikra, hogy ő a hibás, mert a semmiből, csak semmi lesz.
Nem volt kisebbrendűségi érzése, önbizalomhiánya,
Na erre lennék kíváncsi, hogy vajon hogyan csinálta. Nekem még úgy is önbizalomhiányom van, hogy nem visszataszító a külsőm.
24-es: Egyáltalán nincs elvárva. Nyugodtan sajnáld magad, az, hogy így senkit nem fogsz tűzbe hozni, már más kérdés.
Állítsd már le magadat! Mindenhol hallom, olvasom, hogy a nőknek nem lehet hazudni, mert remek testbeszéd-ismerők. Én nem szoktam sajnáltatni magamat, amikor velük beszélek, de könnyen el tudom képzelni, hogy ők maguk már előre leírnak engem. Egy nőnek ezerszer könnyebb, lehet kőagyú vagy szerencsétlenke, akkor is rajzanak körülötte, ha kinéz valahogy, de férfiként már elviselhetetlenül magasan van a léc ilyen téren.
Soha nem feledkezhetem meg arról, hogy mennyire hátrányos helyzetben vagyok, mert farkam van, nem puncim. Az előtte említett barátnőm, amikor éppen fasírtban voltunk, rendre a fejemhez vágta, hogy legalább egy tucat fickó ugrana, ha szabad lenne. Én egyetlen lányt sem mondhattam el a magam oldaláról. Egy lány hamar talál másik jelöltet, ha az ismerkedés/kapcsolat kudarcot vall, egy fickó ezt nem mondhatja el magáról. ez akarva-akaratlanul is ott van a háttérben, még ha nem is kerül szóba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!