Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 18-24 éves korosztály! Lányok!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18-24 éves korosztály! Lányok! Milyen srác jön be nektek? LENN----->>>>>>

Figyelt kérdés

visszahúzodobb(néha buli..de nem rendszeres),társasági lény,megbízható,magabiztos,vannak tervei,komoly kapcsolatot keres,jol néz ki,esetleg sportos stb stb

VAGY

megbizhatatlan,hazudos,kiszámithatatlan,bunkó,sportol esetleg,tervei nincsenek,bulizik folyton és még sorolhatnám..

VAGY

Irjátok le ti hogy ki felelne meg számotokra...

csak lányok válaszára vagyok kiváncsi!

2012. nov. 14. 20:56
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Az 1.

18/L

2012. nov. 14. 20:58
 2/15 anonim ***** válasza:
1.
2012. nov. 14. 20:59
 3/15 anonim ***** válasza:
1. plusz még legyen okos és sok mindenről lehessen vele beszélgetni:
2012. nov. 14. 21:00
 4/15 A kérdező kommentje:

akkor miért jár mindenki olyan palival aki becsapja,átveri és ellentéte az elsőnek????

sok ilyenröl tudok társaságomba..

a normálsi lányok meg itt lehet h válaszolnak h igen az első a nyerő...de senki nem tesz semmit...

mindenki várja a galambot a szájába???

2012. nov. 14. 21:01
 5/15 anonim ***** válasza:
A plázacicáknak kellenek a 2.-ban említettek. Szóval szerintem te keresel rossz társaságban.
2012. nov. 14. 21:15
 6/15 anonim ***** válasza:

Az elsõ egy tipikus álompasi..ha mint elõttem szólva még okos,intelligens is :)

Én speziell 18L vagyok és soha nem jönnék össze egy ilyen 2.jellemű sráccal! Még nem volt barátom,de nem is zavar,mert még nem találtam egy 1.-t ..majd egyszer xD

2012. nov. 14. 21:17
 7/15 A kérdező kommentje:

pedig ha tudnád hány ilyen létezik...

akik megbecsülik a nőket..

de az ilyen senkinek sem kell ahogy veszem észre

csak a kigyúrt,üres fej meg hasonlok...

2012. nov. 14. 21:23
 8/15 anonim ***** válasza:

Azt tudom,h vannak,csak épp nem felém xD

És belõlem is van sok,akiknek egy olyan srác kell és nem egy balf@sz(már bocs a kifejezésért) :)

Elõzõ voltam..

2012. nov. 14. 21:30
 9/15 A kérdező kommentje:

épp nem feléd--

mire gondolsz pontosan??

nem mutatnak szimpátiát feléd vagy hogy?

2012. nov. 14. 21:35
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Jajj, kérdező, hagyd már ezt a kigyurt sztereotípia előítéletedet. Rengeteg rendszeresen , kő keményen eddző férfi van, aki tényleg megdolgozik azért ,hogy úgy nézzen ki, és bizony igen is érző lények, akik tudnak szeretni tiszta szívből egy nőt, én is ilyen vagyok. Nem kell a szemét előítélet, mert te még két kilót nem emeltél életedbe, nem kell ledegradálni a kopasz, kigyúrt embereket. Akárki lehet akármilyen, egy csenevész diszkópatkány drogos fószer mitől volna például jobb, vagy egy önző majom okkulárés könyvmoly a kötött mellénykéjében. Lehet,hogy a legpimaszabb, legaljadékabb mindközül. Akárki lehet akármilyen.
2012. nov. 14. 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!