Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18-24 éves korosztály! Lányok! Milyen srác jön be nektek? LENN----->>>>>>
visszahúzodobb(néha buli..de nem rendszeres),társasági lény,megbízható,magabiztos,vannak tervei,komoly kapcsolatot keres,jol néz ki,esetleg sportos stb stb
VAGY
megbizhatatlan,hazudos,kiszámithatatlan,bunkó,sportol esetleg,tervei nincsenek,bulizik folyton és még sorolhatnám..
VAGY
Irjátok le ti hogy ki felelne meg számotokra...
csak lányok válaszára vagyok kiváncsi!
akkor miért jár mindenki olyan palival aki becsapja,átveri és ellentéte az elsőnek????
sok ilyenröl tudok társaságomba..
a normálsi lányok meg itt lehet h válaszolnak h igen az első a nyerő...de senki nem tesz semmit...
mindenki várja a galambot a szájába???
Az elsõ egy tipikus álompasi..ha mint elõttem szólva még okos,intelligens is :)
Én speziell 18L vagyok és soha nem jönnék össze egy ilyen 2.jellemű sráccal! Még nem volt barátom,de nem is zavar,mert még nem találtam egy 1.-t ..majd egyszer xD
pedig ha tudnád hány ilyen létezik...
akik megbecsülik a nőket..
de az ilyen senkinek sem kell ahogy veszem észre
csak a kigyúrt,üres fej meg hasonlok...
Azt tudom,h vannak,csak épp nem felém xD
És belõlem is van sok,akiknek egy olyan srác kell és nem egy balf@sz(már bocs a kifejezésért) :)
Elõzõ voltam..
épp nem feléd--
mire gondolsz pontosan??
nem mutatnak szimpátiát feléd vagy hogy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!