Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért fontosabb neki a drog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fontosabb neki a drog mint én?

Figyelt kérdés

Már nagyon régóta mondom neki,hogy jobb lenne ha ilyen téren vissza fogná magát.. Persze mindíg csak helyesel.. Az elmúlt napokban mondtam neki, hogy vagy a drog marad vagy én.. Engem választott akkor..

Tegnap pedig a szemembe volt képes mondani, hogy megy és csinálja..

Nem tudom miért, de nem tudom már ezt neki eltűrni tovább..

Mindíg mondja hogy jaj mennyire szeret, de nem hajlandó miattam semmin se változtatni..(mert elvileg "nem emlékszik arra amit beszélünk ilyenkor"....)

Most is inkább itt hagyott és ment "cigizni"..

Arra gondoltam, hogy mostantól nem lesz velem se délután se este, hanem csak akkor fog látni ha suliba vagyunk. Egészen addig amíg nem dönti el hogy mit szeretne..

Az a gond hogy nagyon szeretem ettől függetlenül... de ha ez sem válik be akkor ésszerű ha szakítok nem?

Valakinek valami tapasztalata ez ügyben?

18/L

2012. nov. 14. 16:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
mert a drog elveszi az agyát! én a helyedben rég elhagytam volna, de te tudod, hogy mit csinálsz
2012. nov. 14. 16:20
 2/11 anonim ***** válasza:
Ha igazán szeretne, akkor változtatn. Ha nem tud változtatni, mert függő, akkor beteg és elvonóra vele, mert ha nem, csak pokol lesz az életed.
2012. nov. 14. 16:21
 3/11 anonim ***** válasza:
Azért neked is nagyon fontos lehet, ha az a legnagyobb bajod, hogy nem foglalkozik veled és nem az, hogy tönkreteszi a szervezetét.
2012. nov. 14. 16:27
 4/11 A kérdező kommentje:
Igen, az is benne van hogy velem ilyenkor alig foglalkozik.. Mondtam neki, hogy az nem zavar ha iszik, vagy ha rendes marihuánás cigit szív, de ettől a herbálos dologtól egyszerűen szívbajt kapok.. Teljesen más lesz tőle, egyszerűen olyankor még a puszit se tudom tőle elfogadni.. Az meg a pláne, hogy ma délelőtt is ezen vitáztam vele, erre előttem kezdi csinálni..
2012. nov. 14. 16:31
 5/11 anonim ***** válasza:
Keress mást!!!
2012. nov. 14. 16:34
 6/11 anonim ***** válasza:
Gondoljatok már bele, h valószínűleg egyről kettőre nem fogja tudni letenni azt a szart...Persze gondolom ezt a kedves kérdező nem egyszer mondta neki, de akkor is! Szabad megkérdeznem h mit használ?
2012. nov. 14. 16:48
 7/11 anonim ***** válasza:
Ha valaki rászokott egy drogra, az függövé válik töle. Ha valaki rászokott egy nöre, az megunta. Kb ennyi, bármily szomoru is.
2012. nov. 14. 17:01
 8/11 A kérdező kommentje:
Amiről én tudok: herbál.
2012. nov. 14. 18:11
 9/11 anonim ***** válasza:

Óh, van tapasztalatom, de inkább nem írom le, mert kisregény lenne belőle :)

A lényeg, hogy 4,5 évbe telt, mire végre megszabadultam tőle (mert hát ő szeretett, a drága jó ember!)

Kész felüdülés volt, fizikailag és lelkileg is.

2012. nov. 14. 18:23
 10/11 anonim ***** válasza:
Azmég nem veszélyes cucc annyira. De ne támadj rá, hanem inkább megértően, segítőkészen próbálj hozzáállni és úgy leszoktatni a dologról!
2012. nov. 14. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!