Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fontosabb neki a drog mint én?
Már nagyon régóta mondom neki,hogy jobb lenne ha ilyen téren vissza fogná magát.. Persze mindíg csak helyesel.. Az elmúlt napokban mondtam neki, hogy vagy a drog marad vagy én.. Engem választott akkor..
Tegnap pedig a szemembe volt képes mondani, hogy megy és csinálja..
Nem tudom miért, de nem tudom már ezt neki eltűrni tovább..
Mindíg mondja hogy jaj mennyire szeret, de nem hajlandó miattam semmin se változtatni..(mert elvileg "nem emlékszik arra amit beszélünk ilyenkor"....)
Most is inkább itt hagyott és ment "cigizni"..
Arra gondoltam, hogy mostantól nem lesz velem se délután se este, hanem csak akkor fog látni ha suliba vagyunk. Egészen addig amíg nem dönti el hogy mit szeretne..
Az a gond hogy nagyon szeretem ettől függetlenül... de ha ez sem válik be akkor ésszerű ha szakítok nem?
Valakinek valami tapasztalata ez ügyben?
18/L
Óh, van tapasztalatom, de inkább nem írom le, mert kisregény lenne belőle :)
A lényeg, hogy 4,5 évbe telt, mire végre megszabadultam tőle (mert hát ő szeretett, a drága jó ember!)
Kész felüdülés volt, fizikailag és lelkileg is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!