Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mit lehet ilyenkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit lehet ilyenkor tenni? Nem akarom elveszteni.

Figyelt kérdés

Barátnőmmel minden rendben volt egészen szombatig. Szombaton megbeszéltük h átmegyek a suli után. De annyira felidegelte magát, hogy iskola, bátyjáék 9kor keltek, volt órájuk azzala tanárral, akit utál, stb. És aznap nagyon rosszul érezte magát. Amikor kint voltunk a buszmegállónál átölelt, éreztem, hogy szeret, meg mondta is.

Vasárnap minden rendben volt, hétfőn végig azt hajtogatta, hogy keressek mást, mert szerinte a problémák csak azt mutatják, hogy nem illünk össze, stb.

Utánna kedd délelőtt jobb volt minden, elvoltunk, mondta is, hogy szeret, stb.

De délután megint jött ez a valami és elkezdte mondani hogy én vagyoka legnagyobb problémája, hogy szerinte csak azért vagyok mellette, hogy megfektessem (még nem volt szex), hogy én is olyan vagyok mint a többi és hagyjam békén.

2012. nov. 14. 10:12
 1/4 anonim ***** válasza:

szia! ezekből azt tudom leszűrni, hogy ez egy "pillanatnyi" hiszti nála.. Az utolsó két sor után azt tudom nekem javasolni, hogy lepd meg.. (pl főzz neki, gyertyafényes vacsi) és mond el neki mit érzel, hogy együtt akarsz lenni vele mert szereted és nem a szex miatt stb. Am hány évesek vagytok és mióta jártok?? mert az is fontos, hogy fel vagytok e készülve egy komoly kapcsolatra.

Én is lány vagyok és velem is előfordult hogy kiakasztottam a barátom...Utána megbeszéltük és minden rendben

2012. nov. 14. 12:24
 2/4 A kérdező kommentje:

én 19 vagyok, ő 16, egy éve vagyunk együtt és sajnos csak hétvégén láthatom sajnos, mert Szegeden tanulok az egyetemen, ő meg középsulis abban a sulban ahova én jártam.

Vasárnap leszünk egy évesek

2012. nov. 14. 12:30
 3/4 anonim ***** válasza:
16 évesen a csajokra sajnos jell. az alkalmi hiszti (tisztelet a kivételnek) beszéljj vele, mondd meg neki komolyan hogy érzel, az szerintem segít
2012. nov. 14. 14:08
 4/4 A kérdező kommentje:

de hogy beszéljünk, amikor a skype még nincs felrakva a gépre, fbn alíg ír vissza, msn-ünk nincs, telót meg nem veszi fel?

meg amikor mondta h szerinte csak azt szeretném elérni, én elmondtam tényleg h mit érzek iránta, ő meg: "aha... persze..."

2012. nov. 14. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!