Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ilyenkor?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Az a helyzet, hogy nekem bejön egy srác. Na igen..ezzel még semmi gond nincs, de a srác a barátnőm pasija. De a fiú folyton ölelget, és puszilgat meg minden és én belé szerettem. Mikor legutóbb találkoztunk, akkor is megölelt, pedig mondtam neki, hogy "neked tudtommal van barátnőd", de nem szolt semmit. A múlthéten, mikor a barátnőm kiment venni egy teát, akkor is leakart smárolni a fiú, de én nem engedtem neki, pedig borzasztóan bejön.Ja igen, és az is van, hogy a barátnőm és a srác folyton veszekednek egymással, de még nem szakítottak. Szerintetek mit tegyek? Legyek a barátnőmhöz hűséges? Vagy megmondjam neki, hogy mi a helyzet? De akkor leszedi a fejem, vagy nem fog hozzám szólni! Légyszíves segítsetek!2012. nov. 12. 20:31
1/8 anonim válasza:
Ennek nem kérdésnek lennie. Jó kis barátnő vagy.
2/8 anonim válasza:
Beszélj a sráccal, mond meg neki, hogy amik a barátnőddel jár, addig neked nem pálya, de utána igen:) a barátnőddel pedig ezt miután szakítottak beszéld meg, és ha azonnal nem is, de idővel csak megérti és elfelejti...
3/8 anonim válasza:
Kérdezd meg a sráctól, hogy mit akar tőled. Ha folyton veszekednek, akkor akár miattad is szakíthatnak.
És az sem mindegy h a barátnőd mennyire szereti a srácot, mert ha csak kicsit, akkor az is lehet h átpasszolná neked.
4/8 anonim válasza:
Kimaradt az első mondatból a kéne.
5/8 anonim válasza:
neked tabu max ha barátnőd beleegyezik, de amúgy nem, higgy nekem, én átéltem hasonlót a volt legjobb barátom lesmárolta a szerelmem hát a srác kapott egy kicsit amiért szemét volt, (a csajt nem bántottam, de azt nézve hogy milyen viszonyban voltunk tudta hogy kicsit ő is bűnös, mindegy) és azóta a srác lesmárolta egy másik barátom szerelmét is csak poénból, ráadásul mindkét csóka latt volt barátnője, hidd el, ne bonyolodj ilyenekbe neked tabu
6/8 A kérdező kommentje:
Jó..köszönöm:) Békén hagyom őket, az lesz a legjobb..És inkább a barátnőm mint a fiú! Sokkal többet számít nekem!:)
Köszönöm szépen:)!
2012. nov. 12. 20:54
7/8 anonim válasza:
Az volna a legegyenesebb,ha ebbe nem mennél bele,míg együtt vannak,viszont azért felhívnád a barátnőd figyelmét arra,mi a szitu.Úgyis rá fog jönni,ne reménykedj abban,hogy nem.Elég nagy patália lesz belőle,ha minden a csaj háta mögött zajlik,és utólag kiderül...
8/8 anonim válasza:
most gondolj bele, szeretnéd, hogy majd egyszer te legyél a barátnőd helyében? márpedig emellett a fiú mellett ez garantált lenne...
én a helyedben szólnék a barátnőmnek, hogy felém kacsingat a barátja, minél előbb dobja, a saját érdekében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!