Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
AZ örök kérdés : vajon elhagyja értem a jelenlegi barátnőjét?
Figyelt kérdés
Nyár elején kezdtem el irkálni vele. Eszünkbe se jutott talizni, meg semmi. 40km-re lakunk egymástól. De most majdnem egy helyre járunk fősulira. 20km távolság, de van autó, szóval az semmi. Mégis szóba került, hogy talizunk. Tegnap taliztunk, s a baráti taliból, egy romantikus randi lett. Ma megint eljött, együtt voltunk egész délután, este. Csak tegnap kiderült, hogy van barátnője. Több mint egy éve, de hogy már az csak olyan semmilyen kapcsolat, a csaj is találgozgat mással, nem úgy viselkedik, ahogy kellene neki, stb., s nem tudom eldönteni, hogy ez most, csak olyan tipikus pasi szöveg, vagy ott hagyná értem. Mert ha nem akarja ott hagyni, akk mit akar tőlem? szexre nem hajt, mert jól van, próbálkozott kicsit, de a leg apróbb ellentmondásomra abbahagyta, s onnan fel se hozta. Inkább órákon keresztül egymást átölelve feküdtünk, s szótlanul egymás szemébe néztünk órákig. Szerintetek?2012. nov. 14. 00:11
11/12 anonim válasza:
Amikor összejöttem a férjemmel, neki is volt egy barátnője. Egészen a következő napig, mert az első csókunk utáni napon elment a csajhoz és szakított vele anélkül, hogy én kértem volna, vagy csak utaltam volna rá.
De úgy tűnik, hogy ha a te pasidnak ez még nem jutott eszébe 6 hónap alatt, akkor nem is fog, annyira azért nem vagy neki fontos. Szóval maradhatsz még pár évig a kettes számú (addigra talál egy harmadikat, aki miatt majd mindkettőtöket dob), vagy keresel magadnak egy monogám fickót, aki mellett nem csak egy pótszer leszel a kissé megunt barátnő mellett.
12/12 A kérdező kommentje:
nem a 6 hónapról van szó, mert akkor meg nem úgy írtunk, beszéltunk, csak úgy nagyon kezdetlegesen. Szóval az elmúlt 1 hetet számíthatjuk szerintem, az pedig még nem oly sok ido....
2012. nov. 19. 00:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!