Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gyorsan haladunk?
Én 16 éves lány vagyok,ő 17 éves fiú,egy suliba járunk,már 5. óta ismerem,de úgy hogy dumáljak is vele az 1 éve van,pénteken összejöttünk egy bulin,smároltunk,és vasárnap mikor felhívtam,mert megbeszéltünk egy találkozót,mondta,hogy hívjam fel előtte,hogy induljon ő is el,na szóval kicsit kómás volt és kiszökött a száján,hogy szeretlek,vigyázz magadra,puszi és én is mondtam.
Azóta mondjuk mindig,jó nem állandóan,csak mikor úgy érezzük :D Egyébként megbeszéltünk utána mikor találkoztunk,hogy azért mondta,mert kómás volt,én meg mert ő mondta,de mikor elbúcsúztunk mondta,hogy kezd szerelmes lenni,és ezen a héten is mondta,hogy kezd az lenni,meg hogy szeret és most már én is komolyan gondolom,meg magát a kapcsolatot is,hogy hosszúra tervezzük,mármint ha nem megy,biztos nem erőltetjük,hanem úgy értve,hogy nem kalandot,hogy 1-2 hétig,hanem ha sikerül akkor évekig,és holnap már megyek hozzá,hogy bemutat a családjának,és pénteken meg ő jön,hogy én mutassam be,csak nem tudom,hogy nem haladunk-e túl gyorsan?Mert más hónapok után szokta bemutatni,mi meg 5 napja,hogy járunk és már be is mutatjuk egymást. Egyébként nagyon jó az összhang,van témánk,meg minden,szóval minden jó,a szexet megbeszéltük az elején,én hoztam fel,hogy nem tervezem elveszteni,csak majd 1 év után,és mondta,hogy persze,ő is úgy gondolta,ha kell 1,5 év is jó,szóval tök jó fej volt,nem sietett sehova se,csak félek,hogy nem haladunk-e túl gyorsan-e,mert a barátnőm két éve van együtt a a barátjával és ők csak 3 hónapig ismerkedtek,mi meg pénteken össze is jöttünk :S
*több,mint 3 hónapig ismerkedtek
a 'csak' nem kell oda
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!