Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy 11-12 éves lehet szerelmes?!
teljesen igazad van! :) csók belefér!
DE sztem még ez a korosztály fiatal ezekhez!!
de dugni télleg NE! még!!
16/f
Persze, én már ovis koromban is szerelmes voltam, volt is "barátom", jó nyilván ez annyit jelent, hogy folyton együtt játszottunk, néha meg megpusziltuk egymást, nincs ebben semmi. Sőt még szerelmes levelet is kaptam tőle, egy képeslapot.
Amíg a testi-lelki fejlettségnek megfelelően cselekszik mindenki, addig nem gáz, amit leírtál az úgy szerintem teljesen rendben van.
Persze, én is voltam.
Ekkorra túlesnek az ún. látencia-koron, amikor a szexualitás nemcsak hogy nem igazán érdekli őket, de szinte tabu.
Kiskamasz korban elkezdi érdekelni őket újra a másik nem, és az is normális, hogy ha ketten így egymásra találnak, akkor puszi, esetleg szájrapuszi van, a kisfiú hazakíséri a kislányt, esetleg viszi a táskáját, sőt akár át is járthatnak egymáshoz tanulni, játszani. Ennél tovább jó esetben nem jutnak 14, de inkább 16 éves kor előtt. Ez viszont kedves és normális jelenség.
Ha nem akarnak a "nagyokra" hasonlítani, nyalni-falni egymást az utca közepén, meg lefeküdni egymással, akkor szerintem irtó cuki ha két 11-12 éves együtt vannak. Kézfogás, ölelés, puszi, akár a csók (mert ugye nincs abban semmi rossz, de egyik korosztálytól sem szeretem, ha nekem a cuppogást kell hallgatnom, miközben megyek haza a metrón...). Szóval szerintem teljesen elfogadott, maximum a 14-15 évesek irigykednek, hogy nekik még most sincs "pasijuk", a felnőttek meg a saját gyerekkorukra emlékeznek, amikor még ez nem volt általános.
Én sem vagyok valami húúúdeidős, de mégis ez a véleményem. :)
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!