Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik igazi örökké tartó mindenen átívelő barátság? És lehet igazbarátot találni? Vagy ilyen csak a filmekben van?
Volt egy barátnőm akivel már óvodás korunk óta szétválaszthatatlanok voltunk, 2hete nekem támadt, hogy én rászálltam egy srácra aki neki tetszik, jó az ő szemszögéből lehet úgy tűnik, de szerintem nem szálltam rá...Meg a srác is megmondta, hogy a bnőmmel nem lehet normálisan beszélni a szia mizu-n kívül (Sajnos csak msn-en tudunk beszélni meg telón)+ a bnőm azért veszett velem össze mert a srác kitalálta, hogy csináljunk olyan képet amin egy lap van a kezébe, és rá van írva a nevem, és hogy csináljak neki én is olyat amin az ő neve van. Na és én ezt a képet kiraktam msn-re amin a srác neve van, bnőm megkérdezte hogy jól látja-e, és mondtam hogy igen, aztán meg letámadott hogy mért kell így rászállnom a srácra, közbe az a srác találta ki, hogy csináljunk egymásnak ilyen képet...
Meg a barátnőmmel már nem is voltam olyan jóba, valahogy elr*bancolódott, vagyis van egy bnője akinek a stílusa nem éppen egyezik az enyémmel...és nem tudom de lehet, hogy a barátnőmet ellenem fordította vagy akármi, azóta nem voltunk olyan jóba mint régen mióta ezzel a barátnőjével van...
Am 14/L (a bnőm is és a srác is 14)
Sztem nem létezik igazi, örökké tartó barátság...egyszer úgyis megunjátok egymást...vagy ilyesmin összekaptok mint mi...
Én barátnőmmel 8éve vagyunk nagyon jó barátságba(18/L)
Voltak kettönk közt féltékenykedések haragok félreértések de mindent átvészeltünk...és csak röhögve gondolunk vissza a régi sérelmekre!
Szerintem van,létezik és mindig is lesz csak el kell döntened hogy a másik az ténleg számodra a barátod vagy csak unalom üzőnek jó!!!!;):D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!