Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok továbblépni és elfelejteni?
1,5 éve vagyunk együtt a barátommal. Amikor együtt vagyunk rendes velem nagyon de amikor külön akkor meg állandóan szemét. Már rengetegszer mondtam neki, hogy felejtsen el és hogy ennyi vége. Aztán mégsem lett vége. És ő mondta, hogy nem akarja, hogy más is hozzámérjen. Sokat veszekszünk és nem találkozunk úgy hogy a barátai is ott lennének. Soha nem járunk együtt bulizni sehová mert nem hív. Persze szeretem még egy kicsit és talán ezért nehéz. Mindenki szerint hagynom kéne de én meg nem tudom ezt lezárni. Viszont az első szerelmemmel ma beszéltünk és nincs barátnője így felmerült, hogy mi együtt újra de hát nem tudom, hogy mit kellene tennem!??
18/L
Én egy hasonló játékot játszottan 2,5 évig :} végül megelégeltem, és elhagytam! úgy érzem, hogy jól tettem, mert enélkül a lépés nélkül s jelenlegi páromat biztosan nem ismertem volna meg, pedig egy tündéri alak. - biztonság kedvéért barátnőknek bemutatva, ők mégiscsak nincsenek rózsaszín felhő hatás alatt, és igen pozitív volt a vélemény! -
Szóval lehet, hogy jobban tennéd ha vége lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!