Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A neten megismerten egy férfit. Miért hív ritkábban azóta, hogy találkoztunk? Talán baj, hogy lefeküdtem vele?
Nagyon sokat beszélgettünk, a neten is és telefonon is, majd amikor idejött, nagyon kedves volt hozzám, én pedig belészerettem. Annak ellenére, hogy idejött és nem hozott semmit, se nekem, de még csak egy üveg bort se a vacsorához, se anyukámnak egy szál virágot, vagy valamit, ami ilyenkor szokás, de úgy voltam vele, hogy mivel sokat dolgozik, messze lakik, örültem neki, hogy itt volt és nem foglalkoztam ezekkel a dolgokkal, most utólag azonban egyre több minden jut eszembe, ami esetleg arra utalhat, hogy csak szórakozott velem?!
Tudni kell rólam, hogy elég nehezen engedek közel magamhoz bárkit is. Előtte 3 éve nem jártam senkivel és még csak kalandom sem volt, persze vágytam nagyon arra, hogy szeressenek, gyengédségre, érintésre, de nem így, hiszen ha csak kalandot kerestem volna, akkor találhattam volna erre a célra számtalan férfit a lakóhelyemhez közelebb akár. Nem, én komoly kapcsolatot akartam (akarok...), így meg főleg nagyon csalódott vagyok most, mert egyáltalán nem ilyennek ismertem meg Őt!
Ő idősebb tőlem, de én sem vagyok már tinédzser, mégis van egy 12 évnyi korkülönbség közöttünk. Nekem sosem tetszettek a velem egykorú srácok, valamiért mindig az érettebb férfiakra tudtam "úgy" gondolni. Nincs túl sok tapasztalatom egyébként és őszintén szólva, elég naiv is vagyok ezen a téren, hajlamos vagyok rózsaszín színben látni a világot, ha tetszik valaki, olyankor a világ szép és kellemes az én szememben. Nem igazán gyanakodtam most sem, hogy neki ez lehet, hogy csak ennyi volt.
Azóta összesen kétszer hívott fel, alig beszélünk. A netre azóta, hogy itt volt, egyetlen egyszer sem ment fel, holott tudom, hogy otthon van, mert beteg lett. Állítása szerint olyan erős gyógyszert kapott, valami antibiotikumot, hogy egész nap alszik tőle. Én ezt persze megértem és nagyon sajnáltam is érte, hogy beteg lett, igaz akkor is elég rossz bőrben volt már, amikor itt volt, de azért akkor nagyon kedves volt velem... Én is akartam, hogy megtörténjen, viszont másnap reggel dolgoznia kellett, így azonnal elindult haza még akkor éjjel, miután szeretkeztünk. Bevallom, ez egy kicsit rosszul esett.
Másnap felhívtam, mondta, hogy nagyon fáradt, mert korán kellett kelnie és beteg is. Azóta mindig fáradt és beteg. Szinte mindig én hívtam. Tegnapelőtt kicsit betelt nálam a pohár és felhívtam őt újra. Éppen aludt és elég morcos volt, hogy felkeltettem, hallottam a hangján, de azért azt mondta, nem baj. Kicsit számon kértem rajta, hogy fel sem hív mostanában (a találkozásunk előtt minden nap beszéltünk, sokszor órákat), megkérdeztem tőle, hogy nem is hiányzom? Erre azt válaszolta, hogy "de". Ilyen röviden, mire mondtam neki, hogy ezt valahogy nem így szerettem volna hallani, mert így olyan, mintha kikényszerítettem volna belőle a választ... Erre megint elkezdte terelni a témát. Aztán mondtam neki, hogy ok, akkor nem zavarom tovább, aludjon... Elköszöntünk. Ennek már 2 napja és azóta semmi. Nem hív, nem ír.
Eldöntöttem, hogy most amíg neki eszébe nem jutok, addig nem fogom őt hívni. Csak nagyon rossz így nélküle, mert tényleg nagyon hiányzik. Már tegnap is sírva aludtam el, olyan rossz érzés nekem ez a bizonytalanság.
Szerintetek tényleg csak "arra" kellettem neki?
....szerintem igen,kihasznált...de ezt azért így megítélni nem lehet,mert lehet azt látni,ahogy néz az emberre,ahogy hozzá szól,ahogy elköszön,vagy a hangsúlyon,ahogy a telefonba beszélt veled...Szerintem egyszerűen kérdezz rá,mond meg neki,mondja meg az igazat,nem fogsz érte megharagudni,de érzed,hogy nem oké a dolog köztetetk...ha elkezd magyarázkodni,akkor az már régen rossz...lehet tényleg csak a gyógyszerek verik ki...
amúgy velem is hasonló a dolog,és én sem nagyon tudom mit is tegyek...én meg azt vagyok képtelen észrevenni,hogy tetszem-e neki,vagy sem... :(
De neked sok sikert kívánok :)
Okos lány vagy te!
Le tudod szűrni a megfelelő következtetést!
És le tudod vonni a megfelelő tanulságot is!
Igen, tényleg nehezen engedek közel embereket magamhoz, mondom, hogy elég sokan próbálkoztak nálam és nem foglalkoztam velük, mert tudtam, hogy mit akarnak.
De azt hittem, hogy Vele más lesz, mert mondtam is neki, hogy nem akarok "komolytalan" viszonyba belemenni. Ez volt az egyik olyan dolog, ami miatt különlegesnek tartott és úgy éreztem, hogy már ismerjük egymást, mert annyit beszéltünk, hogy már mindent tudtam róla és ő is rólam. Én nem szeretek taktikázni, mindig őszinte vagyok és egyenes. Nem vagyok az a fajta, aki "húzza" a pasikat.
Igen, naiv vagyok és utólag már tényleg bánom, hogy lefeküdtem vele, de én ezt másképp éltem meg. Olyan volt, mint amikor két szerelmes szív egymásra talál, nem csak szex...
Pfff... Hát részvétem, még naiv kis fiatalként én is benyeltem egy hasonlót...
És igen, ott csak arra kellettem. Ahogy szerintem te is csak arra kellettél. Persze, rögtön éjszaka el kellett mennie. Persze rögtön másnap már halálos beteg.
Persze egész nap alszik, és döglődik, PONT véletlenül azután, hogy végre megkapott...
Ahha, lósz.rt, szimplán kihasznált. Sajnálom! Előfordul legjobbakkal is. Javaslom próbálj meg továbblépni valahogy és erre koncentrálni, ne reménykedj ábrándokban, mert fölösleges...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!