Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vannak itt olyan lányok/nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt olyan lányok/nők akiknek fontos a pénz egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Mennyire fontosak nektek az anyagiak egy kapcsolatban? Elvárnátok a párotoktól hogy eltartson? Nem tudom miért,de engem mindig is vonzottak az ilyen típusú nők:) Kérlek őszinte válaszokat írjatok és ha lehet korral!
2012. nov. 11. 20:03
1 2
 11/13 General ***** válasza:

# 9/10

Amikor valaki nem akarja használni az agyát, akkor hajlamos sztereotípiákban élni. Az én barátnőm gyönyörű, szolizik két hetente, edz, van műköröm, és plázákban is előfordul.

MÉGIS ő volt a legjobb tanuló az évfolyamukban, és úgy, hogy mellette dolgozik is legalább 2 napot. És mindemellett imádja a gyerekeket, szívesen főz, készül valami kedvességgel, szóval totál ellentéte a sztereotípiáknak.

2013. jún. 27. 20:40
 12/13 anonim ***** válasza:

Nekem nem olyan pasi kell, aki eltart!

De láttam nagyon sok olyat, hogy a pasi sokkal kevesebbet keresett, mint a csaj és szinte a nő fizetéséből éltek meg ketten. Azért ez szerintem gáz.

2013. szept. 1. 15:23
 13/13 anonim ***** válasza:

General, amennyiben azt láttad, hogy az ÖSSZES plázába járó nő ilyen, kérlek, fordulj szakemberhez, képzelődsz.

elhiszem, hogy a szentséges barátnőd szépokosaranyosmegminden, de azért valljuk be, nem ez az átlagos. ennyi. Legyél boldog, dugjatok naponta nyolcmilliószor, szívből kívánom, de a szavaimat ne forgasd ki, és ne olvass a sorok között, köszöntem

2013. szept. 1. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!