Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért? Egyre erősebb az érzés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért? Egyre erősebb az érzés de nem tudom rá a választ talán ez a szerelem.

Figyelt kérdés
Fura az élet mikor kellettem, akkor ő nem kellett nekem, mikor ő kellett volna nekem, akkor már én nem kellettem neki.Nem tudom elfelejteni,keresem a párom de mindig ő jár az eszemben ha mással vagyok, pedig már két hónapja nem is voltunk sokat egyűtt.

#sjrj
2012. nov. 11. 10:24
 1/2 anonim ***** válasza:
Igen, ez nálam is így van, ha valaki meg tudsz szerezni, akkor már nem is olyan izgalmas az egész. Szerintem ez az emberekben így van programozva, csak akkor kell valami, ha harcolhatsz érte. Nálam ez akkor volt, mikor egy nagyon jó fiú barátom iránt tápláltam egy kicsit barátságnál többet. Szerintem nem vagy szerelmes, csak most, hogy megint harcolhatsz, megint izgalmas az illető.
2012. nov. 11. 10:34
 2/2 A kérdező kommentje:
csak már túl késő,megbűntett ő, de ő nem tudta hogy szeretem.
2012. nov. 11. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!