Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon szerelmes vagyok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon szerelmes vagyok egy fiúba, de félek, hogy nem tetszem neki. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2012. nov. 11. 10:08
 1/6 anonim ***** válasza:
56%
Hogy lehetsz szerelemes egy fiúba, ha nem is ismered? Nem a tetszés határoz meg egy kapcsolatot, látszik még fiatal vagy, s nem tudod hogy mennek ezek a dolgok...
2012. nov. 11. 10:54
 2/6 A kérdező kommentje:
de elég jól ismerem! csak elég szerény, és félénk...
2012. nov. 11. 11:09
 3/6 anonim ***** válasza:
Hasonló cipőben járok én is, de szerintem ha sokat néz téged a srác, nem egyszer elkaptad már a pillantását, az árulkodik valamiről. Ezt valahogy érezni kell, nincs hozzá használati útmutató. :)
2012. nov. 13. 17:20
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha keres, akkor érdekled, ha nem keres, akkor nem érdekled, legyen akármilyen félénk, visszahúzódó stb. Pont.
2012. nov. 13. 18:08
 5/6 anonim ***** válasza:
41%
Csináld azt amit én ha bejön egy csaj. Kussolj, menj arrébb, beszéld le magad - hiszen a realitások talaján maradva kizárt, hogy legyen belőle valami. 21 vagyok és eddig mindig működött.
2012. nov. 24. 15:30
 6/6 A kérdező kommentje:
Elég sokat néz azt észre vettem, de nagyon nem keres...és azzal nem megyek semmire ha tétlenül ülök és nézem. Aztán még FOREVER ALONE maradok!
2012. dec. 13. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!