Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kisebbségi komplexus okozhat e valakinél zsarnok viselkedést?
Annak idején még szakmunkás suliba volt az osztályba 4 csaj akinek a személye ,,sérthetetlen volt". Azok a lányok hajlamosak voltak előírni ki milyen legyen.Nem tudtam én sem a jelen létükben önmagam adni,mert akkor úgy üvöltöttek velem,hogy szinte félelmetes:úgy mint a birkákkal szoktak.Amikor fél fokkal megemeltem a hangom(jogosan,mert mérges voltam),akkor azért,ha jó ízűen
nevettem akkor azért,ha kimondtam amit gondolok azért.Elég nehéz esetek voltak.5 évig állandó hangmagasságba kellett beszélnem,hogy ne legyen támadás.Kétszer megvertek,mert azt mertem mondani:HAGYJÁL MÁR!!!!
Több év után jöttem rá,hogy egy némelyik elég problémás volt és lelki sérült.Állítólag az ilyen játszmából csak úgy lehet kimászni,hogy kikerüli az ember őket vagy vált környezetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!