Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek csak a tökéletes bőrű fiúk tetszenek?
Figyelt kérdés
Az arcomon régebb sok pattanás volt, ma csak a helyük van. Az arcom piros és egy két pirosabb folt van. Az arcomon kétfelől. Az ajkam is kicsit piros. Szal nem olyan gennyes pattanások meg kiütések, hnem csak szimplán piros és helyenként foltos.2009. aug. 13. 16:52
1/7 anonim válasza:
hát nemtom, spec nekem a széparcúak jönnek be, de sztem olyan mindegy, hha valaki szerelmes lesz akk nemszámit az illetőnek h van e folt az arcán meg stb...
2/7 anonim válasza:
Az én barátomnak elég zsíros az arca és ebből adódóan néha van egy-két pattanása. De attól még szép az arca és én így szeretem, ahogy van :-)
3/7 anonim válasza:
nem, én pont hogy a kicsit sebhelyes arcúakat szeretem..:D
pattanásoskat nem, de a sebhelyeseket igen. ésmost nemilyen félarcnyi véágásra gondolok, hanem pl ilyen pattanások után visszamardt hegekre, vagy kisebb vágásokra..:D
4/7 anonim válasza:
Tudod mi az a tűzfolt? Na én egy olyan sráccal jártam,akinek az arcán volt egy ilyen folt.Mondhatom semmi különbség. Jó fej volt,állatira beleestem és nem ezért lett vége.
5/7 anonim válasza:
Én szeretem ha egy férfinak szép tiszta a bőre,de 1-2 pattanás még számomra nem a világ vége.....!!!És igaz a szerelem vak,szóval ha szerelmes valaki akkor mind1!!!!!
6/7 anonim válasza:
engem nem zavar, ha tesz ellene. mmint nekem is elég problémás a bőröm, szóval ilyenből tuti nem csinálnék nagy ügyet.
7/7 anonim válasza:
páromon is voltak ilyen ekcéma szerü foltok,meg pattanás meg miegyéb,ezzel együtt szerettem bele
(igaz vagy 1 év után elráncigáltam dokihoz és kikezeltetteük neki,mert nagyon viszketett)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!