Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Lányok! Mennyire adtok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Lányok! Mennyire adtok illetve befolyásol más emberek véleménye?

Figyelt kérdés

Vagyis barát,barátnő,szülök,após,anyós,egy idegen,ismeretlen.

pl.: Ciki a párod, nem illik hozzád, vagy nem illetek össze, hogy nézz ki, miért idősebbet választottál, dehát gyerekei vannak, nagyon nem illetek össze stb... sorolhatnám a végtelenségig.

Vagyis próbálsz-e megfelelni mások elvárásainak,ami más szerint normális, vagyis a társadalomnak, vagy nem foglalkozol vele?

Illetve van-e olyan ember akinek a véleménye miatt akár szakítanál is?

2012. nov. 10. 18:49
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Senkit nem pontozok le,sőt mindenkinek zöldet adtam,adok,nem célom a pontozgatás,csak véleményekre vagyok kiváncsi,hogy mások mit gondolnak.Ennyi

Várom továbbra is a hozzászolásokat.

2012. nov. 10. 20:30
 12/13 anonim ***** válasza:
nah...most már mond el, hogy miért kérdezted? :P
2012. nov. 10. 21:45
 13/13 A kérdező kommentje:
Mert azt vettem észre,hogy nagyon adnak az emberek,arra,hogy megfeleljenek a társadalmi elvárásoknak.Én nem tettem,és tök jól döntöttem,emiatt barátok fordultak el tőlem,családi viszály lett,és az egész környezetem,korábbi ismerösök,mindenki lenézett.Mindezt azért mert összejöttem egy nálam 9 évvel idősebb nővel,akinek két gyereke volt,van,már nagyok voltak 14 fölöttiek,és mindenki lebeszélni akart,hogy majd lehúz,meg nincs értelme stb.... És a mai napig boldogan élünk 9 éve.Szóval csak kiváncsiság volt ez a kérdés,kinek mennyire számít más véleménye,szerintem én jól döntöttem.Ennyi
2012. nov. 10. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!