Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20+ -akat kerdezem elsosorban: Mit tettel azert, hogy megtalald a parod? Kell- e egyaltalan tenni ezert valamit, vagy jon magatol?
Utolso, nem azt mondtam, hogy hulyeket kerdezem, hanem, hogy 20+ -akat :P Tehat nem kellett volna valaszolnod :))
Amugy meg honnan veszed, hogy ez a leszolitosdi jol bevalt modszer? Talan a tinik koreiben... Engem tortenetesen nem szolitott le meg senki, hogy "Szia, hova mesz? Leszel a baratnom?"- es ha meg is tortent volna... nyilvan nem kell leirnom, hogy mi lett volna a vegkifejlet :))
En kedden adtam fel, hogy csinaljak valamit is, egy ujabb csalodas utan. Ha lesz lesz, ha nem nem. Legalabb van idom magamra.
Amugy szinte mindenki azt mondta, hogy az igazi szerelem spontan jon, amikor mar nem is varod.
En abban az idoben nem is akartam kapcsolatot.
Facebookon jelolt be, nem foglalkoztam vele......
Msnre vett fel, akkor se foglalkoztam vele......
Majd mindennap Londonbol felhivott hogy hogy vagyok stb( mindezt en nulla angoltudasommal). az mar szimpatikus volt es ra fel evre kikoltoztem hozza... 3 eve vagyunk egyutt es mar ossze is hazasodtunk..
En ugy gondolom hogy amikor a legkevesbe szamitanal ra, majd akkor jon a Nagy O. Ha erolteted szerintem nehezebb!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!