Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már úgy, hogy kényelemből voltatok együtt valakivel?
De ha mondjuk hamarosan találok állást és elhagyom,akkor nem lesz joggal dühös,hogy csak addig "kellett" amig adta a pénzt? lelkifurdalásom van emiatt..
Mért nem csak addig "kellett"? De az igazság az, hogy igen...Szóval nézz magadba, és ne használj ki másokat, mert már elég nagy lány vagy ahhoz, hogy megállj a magad lábán, és ne érdekből legyél valakivel! Keress munkát, költözz el, és járd a saját utadat végre! Nagyon ocsmány dolog, amit művelsz, szerintem ezzel mindent lehet, csak megérteni nem, mert gátlástalanság! Kívánom, hogy legyél gazdag és a pasid, akiről azt hiszed, hogy szeret csak a pénzedért éljen Veled, hogy megtudd milyen érzés is az, amit most Te csinálsz Vele!
én nem kívánom, hogy más is ezt csinálja veled/lődd fejbe magad stb...
valamilyen szinten megértelek.
nekem is fontos az anyagi jólét, és volt már olyan barátom aki pl. nem tudott elvinni moziba se, mert nem hogy az én jegyemet nem tudta kifizetni, még a sajátját se... engem ez rettentően zavar.
szerintem nem baj, hogy vágysz az efféle biztonságra.
de amúgy nem lehet, hogy csak kihűlt a kapcsolat? nem próbáljátok valamivel feldobni? azért 6 év nem kevés idő...
szerintem próbáljatok újítani, aztán ha nem megy, akkor keress állást, és rá 1-2 hónapra szakíts a pasiddal. úgy nem olyan feltűnő, hogy miért dobod... ha már nem akarod beismerni neki, hogy miért maradtál vele.
"lelkifurdalás"
És azért nincs lelkiISMERET-furdalásod, hogy kihasználod???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!