Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már úgy, hogy kényelemből voltatok együtt valakivel?
Figyelt kérdés
Most csúnyán hangzik,de ő tart el.Ameddig nem találok állást,nem hagyhatom ott. Felkopna az állam. Viszont szerelmes vagyok egy másik férfibe. De addig nem lehetek a másikkal,mig nem szakitottam az előzővel.az új pasival már volt köztünk ez-az,de elhagytam,hogy visszatérjek a megszokott közegbe,mert az eszemmel rájöttem hogy rá vagyok szorulva,közben majd belehalok,mert a másikra vágyom. De félek hogy ő már nem akar engem...mit csináljak?2009. aug. 13. 14:05
2/17 anonim válasza:
Hát ha valaki eltartana akkor biztos nem hagynám ott, annál jobb élet nekem nem kell:P
3/17 anonim válasza:
Engem soha nem tartott el férfi és nem is szeretném. Nekem most vannak gondjaim, amin segítene, ha együtt maradnék a párommal, akit ráadásul szerettem is, csakhogy nem tudok bízni benne, úgyhogy inkább vállaltam a problémáim megoldását egyedül, mint azt, hogy érdekből legyek valakivel.
4/17 A kérdező kommentje:
első: köszi de nem ilyen bunkó válaszokra vagyok kiváncsi...:S
2009. aug. 13. 14:13
5/17 A kérdező kommentje:
De ha mondjuk hamarosan találok állást és elhagyom,akkor nem lesz joggal dühös,hogy csak addig "kellett" amig adta a pénzt? lelkifurdalásom van emiatt...
Viszont sokáig várni sem szeretnék a másik sráccal ,mert félek hogy késő lesz és már nem fogad vissza...én hagytam el ugyanis,de nem tudja,miért...
2009. aug. 13. 14:16
6/17 anonim válasza:
Joggal lesz dühös, de ezt fel kell vállalnod, nézz szembe az igazsággal. Valamit valamiért.
Azért remélhetőleg tanulsz is az esetből, és legközelebb kerülöd az ilyen kihasználásra erősen hajazó helyzeteket.
7/17 anonim válasza:
Csak gratulálni tudok! Hány éves vagy? Mióta vagytok együtt?
8/17 A kérdező kommentje:
26 vagyok és 6 éve...szeretem meg tisztelem,de nincs már meg az a tűz,amit a másik pasival éltem meg...
viszont nem érdemli hogy ezt tegyem vele...szemét pics@ vagyok tudom.De nem tehetek másként,szüleimhez nem mehetek
2009. aug. 13. 15:30
9/17 anonim válasza:
Igen,én,teljesen megértelek. Ha a páromnál vagyok,mindenem megvan,ahova bemegyünk,azt mondja,azt kérsz,amit akarsz. Valóban azt vásárolok,amit akarok,tejben-vajban fürdök. Szép a háza,kertje,mindene, kényelmes vele. Énis megismerkedtem új férfival,hatalmas fizikai vonzalmat éreztem iránta, de vele nem lenne ilyen életem.Akárki,akármit mond,sok álszent ember, jobb egy ilyen kapcsolat,mint olyan,ahol a hitel hitel hátán megmérgez mindent. Hozzáteszem még tanulok, és építem a jövőm,hogy egyszer a saját lábamon álljak kényelmesen.
10/17 A kérdező kommentje:
akkor maradjak vele? Mondjak le a másikról?
2009. aug. 15. 10:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!