Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátnőmmel ma reggel szakítot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőmmel ma reggel szakítottam, mert nem tudtam elmondani neki a (beszéd) stílusa miatt, mi okozza a hónapot óta tartó depresszióm, de közben szeretem! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Szüleim gyerekkoromtól kezdve lelki terrorban tartanak, mostanra már köztük is folyamatosak a veszekedések. Ez ő is tudja, meg is érti, de mégsem teljesen, mert nem fogja föl, hogy hiába jó vele minden, ha a szüleim tönkreteszik a mindennapjaim. Emiatt sokszor érzelmileg instabil leszek és már szakítottam is emiatt vele, mert jobbnak láttam ha nélkülem éli tovább az életét, de végül újra egymásra leltünk. Persze nagyon rosszul vette, erről is volt vita, ekkor is elmondtam neki amit most is leírok nektek, de ennek ellenére sem tudott túllépni rajta. Elvesztette a bizalmát, de szeret, és nem szakított velem...csak én vele. Szóval az lenne a kérdés, hogy hogy mondjam el neki azokat a dolgokat, amikről nem tud, amik megértetnék vele, hogy miért szakítottam vele, és miért vagyok depressziós. Szóban még a pszichiáteremnek sem tudtam elmondani, ez így kizárva. Sms-t nem tudok neki küldeni, internetje nincs. Köszönöm a válaszokat.
2012. nov. 10. 11:14
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Én is ezt tettem volna, kedves utolsó, ha nem az utcán találkozunk össze, hanem az albérletében találom... Később is próbáltam oda hívni, de utál ott lenni, hozzánk se akart jönni. Reménykedem a hasonló kimenetelben mint a tiétek!

Egyébként írok egy levelet, elmegyek hozzá, és ha otthon találom akkor személyesen átadom neki, az a legjobb megoldás szerintem.

2012. nov. 10. 11:48
 12/12 anonim ***** válasza:
NE ÍRJ LEVELET!Minden írásnak nyoma marad!Bármikor felhasználhatná ellened!Biztos kedves lány és lehet nem tenne ilyet, de nem kéne írásos bizonyítékot hagynod mert akármi történhet és a végén fel is használhatja ellened hogy lejárasson vagy fel is olvashatja a barátnőidnek ami számodra elég kellemetlen lenne!Próbáld meg szóban elmondani!Muszáj túl esned rajta de NE LEVÉLBEN TEDD!!!
2012. nov. 10. 12:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!