Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért csinálja ezeket a fiú?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezeket a fiú?

Figyelt kérdés
Mindig mikor lát rámnéz meg ha valahol ül vagy valami akkor néz.Van mikor normélisan,de van mikor csúnyán/mérgesen.De van mikor rápillant a számra.És van mikor,hogy én elmegyek mellette ahol áll és visszanézek rá és azt látam hogy a seggemet nézi.

2012. nov. 9. 20:21
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

20:39 nem tudok neki írni neten:/

20:41 egy suliba járunk és igen bejön:)

2012. nov. 9. 20:46
 12/17 anonim ***** válasza:
Hogyan tetszett ha megaláz, beszélsz neki és nem válaszol, meg elmegy ez egy bunkó!! Próbáld ki hogy tetszel -e neki, beszélgess egy másik fiúval előtte(ölelgesd,adj az arcára agy puszit) ha féltékenynek látod akkor egyértelmű, ha nem akkor hagyd!
2012. nov. 9. 20:50
 13/17 A kérdező kommentje:
20:50 erre volt már példa és elég féltékeny képpel nézett.volt hogy egy fiúval voltam és egy csomószor nézte hogy mit csinálunk mere megyünk stb.
2012. nov. 9. 20:53
 14/17 anonim ***** válasza:
Akkor addig kell nyagatni,amíg ki nem böki,hogy mi is van vele, lehet hogy akkor bunkó lesz és akkor kiábrándulsz belőle vagy bevall vmit!
2012. nov. 9. 21:04
 15/17 A kérdező kommentje:
Én szeretnék vele összejönni<3
2012. nov. 9. 21:13
 16/17 anonim ***** válasza:
beszélj vele ha személyesen nem mersz akkor írj neki.. és kérdezd meg tőle hogy mi van úgy mégis?! én is most erre készülök csak még nem szedtem össze magam.. eléggé félek az ilyen kérdésektől.. főleg ha tudom a választ és azt is hogy az hazugság... ://
2012. nov. 10. 20:14
 17/17 A kérdező kommentje:
Oké.Hát odaküldtem egy ismerősöm és annak mindent bevallt és szerelmes.
2012. nov. 13. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!