Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám megérteni?
Sziasztok! Van egy lány aki most lett az osztálytársam. Nagyon szép kedves nagy mellek stb.. (ráadásul még okos is).
Az a helyzet,hogy kialakult valami kettőnk között és közös képet csináltunk megölelt kaptam puszit meg minden,de nekem van barátnőm,viszont nem értem mit érzek a barátnőm iránt,mert ha vele vagyok jó meg minden,de ha épp hozzá tartok elfog egyfajta görcs meg ilyesmi és utána feloldódok szóval nem tudom,hogy szeretem-e,mert nem gondolok rá mindig egy nap egyszer jut eszembe és kész. egy héten 3x találkozunk min. 3 órára .
Van az osztálytársam,ha vele vagyok minden jobb és vonzódom hozzá és olyankor eszembe sem jut a barátnőm .. ugyanakkor nem akarom elhagyni a barátnőmet,pedig az osztálytársam jelezte már többször is,hogy ő többet is akar mint barátság.
Mi hajt engem?? A birtoklási vágy,vagy csak a hódítási vágy? Nem értem.. Valaki segítsen.. A barátnőm 14 éves Én 16 Osztálytársam szintén 16.
a bnődet nem szereted,az tuti.
keveset is találkoztok,a másik lány meg adja magát h többet akarna...min gondolkodsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!