Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek túl nagy a magassá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek túl nagy a magasságkülönbség köztünk?

Figyelt kérdés
A barátnőm 157 cm magas, én 187 cm magas vagyok.
2012. nov. 9. 12:50
 1/9 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem nem, ma már ebből nem csinálnak ügyet.
2012. nov. 9. 12:50
 2/9 anonim ***** válasza:
46%
Szerintem nem. A vőlegényem 200 cm én 170 magas vagyok, és semmiben nem akadályoz minket :)
2012. nov. 9. 12:51
 3/9 anonim ***** válasza:
24%
Ha kicsit magasabb lennél, állva tudna szopni.
2012. nov. 9. 12:59
 4/9 A kérdező kommentje:
Az első kettőnek köszönöm a választ, az utolsót viszont megkérném, hogy ne így próbáljon humoros lenni, inkább keressen magának egy barátnőt, akit állva szopathat!
2012. nov. 9. 13:02
 5/9 anonim ***** válasza:
77%

A barátom és köztem is van egy kis magasságkülönbség. A válláig érek. Én vagyok 160 cm ő 185 cm kb.

Az előző barátom sem volt alacsony, 2 m is volt talán.

2012. nov. 9. 14:31
 6/9 A kérdező kommentje:
Utolsótól kérdezem: És adódott ebből az eltérésből bármi problémátok?
2012. nov. 9. 15:22
 7/9 anonim ***** válasza:

szereted vagy csak kelléknek kell melléd? szerintem ha igazán szeretnéd eszedbe se jutott volna ezt ide kiírni! ezek alapján neked sok, nekem sokk...

mindig is mondom,

fiatalság, bolondság!

2012. nov. 24. 22:43
 8/9 A kérdező kommentje:
Szeretem természetesen. A kérdésre adott válaszoktól függetlenül soha nem szakítanék vele ilyenért csak egyszerűen kíváncsi voltam a válaszokra.:)
2012. nov. 28. 23:28
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem furcsa lenne a látványotok, mert én valamivel alacsonyabb vagyok nálad, mégis a barátnődnél 10 centivel magasabb lány is kicsi lenne nekem. Dehát úgyse az én véleményem számít, ha jól érzitek magatokat, akkor hajrá!
2014. jan. 3. 01:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!