Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfitársaim! Mit szóltok ahhoz ha a nőtök elkezdi lökni nektek a FEMINISTA dumát?
Esélyegyenlőség van ez még rendben, de hogy egy kapcsolatban a nő diligáljon, na az már nálam kiveri a biztosítékot. Isten a nőket azért teremtette, hogy szórakoztassák a férfiakat, véleményem szerint. Gondolom ez elég provokatívra sikeredett, de ritka nagy gazember vagyok!
24/F
"Isten a nőket azért teremtette, hogy szórakoztassák a férfiakat, véleményem szerint. Gondolom ez elég provokatívra sikeredett, de ritka nagy gazember vagyok!
"
Nem akartam válaszolni a kérdésedre, mert nem igazán vagy rá méltó, de az utolsó mondatod kész :)
Komolyan azt hiszed, hogy ettől egy gazember vagy? De kis cukker-mukker pici fiú vagy te, egyem a dobhártyádat :)
Komolyan nem értem ezt az egészet....
Se a feministákat sem a hímsovinisztákat
1.Én nő vagyok semmi bajom a női szereppel, de nem azért teremtettünk hogy bárkit szórakoztassunk ,minden állatfajtának vannak hím és nőstény példányai már csak azért is hogy létezzen az állatfaj :D
2.Szerintem ha egy nő szeret és tisztel egy férfit akkor egy jó kapcsolatban a férfi is tiszteli és szereti ,és becsüli a nőt, ergó nem uralkodik felette és nem használja cselédnek, tehát egyenrangú felek ( ahol ez nem így van ott nem jó a párkapcsolat partnert kell váltani)
3. a tisztelet senkinek sem jár nemtől függetlenül azt ki kell érdemelni, sokat kell dolgozni érte
Ma felborult minden, az értékrendek eltorzultak teljesen a nők és a férfiak részéről is
Szerintem az embereknek többet kellene olvasnia,gondolkoznia, és művelnie magukat ahelyett hogy azon verik magukat hogy ki a felsőbbrendű, meg kinek milyen szerepe van.
A modern társadalomban mindenkinek olyan szerepe ,sorsa van amit választ magának...nemtől és kortól függetlenül.
27/N
Én lány vagyok, de úgy érzem válaszolnom kell, még ha nem is túl jogos tőlem.
A lényeg, hogy én nőként nem bírom ezt a nagy feminista műbalhét. Az aki efféle szövegeket lök a párjának az nem boldog, kiegyensúlyozott, mert, hogy egy normális nőnek eszébe nem jutna hisztizni azért, hogy egyenlőség, meg, hogy ő dirigál. Ez kisebbségi komplexus.
Úgy gondolom, hogy a nőknek, és a férfiaknak is meg van az eleve elrendelt feladatuk az életben, és e így van jól, nem kell ebbe beleszólni mesterségesen.
Egy egészséges kapcsolatban se nem elnyomva nincs az egyik fél, se nem dirigál.
de sajnos én magam nem értem már a legtöbb csajt.
Na szóval, ebből az egészből,arra akartam kilyukadni, hogy a ,,normális" nő tudja és érzi, hogy meg van mindene, neki már nem kell további előnyökért törtetnie. Hiszen ma már a nők is ugyanúgy megkapnak mindent, mint a férfiak, ugyanúgy dolgozhatnak, tanulhatnak stb. Szóval semmi értelme ma már a feminizmusnak véleményem szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!