Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Hogyan felejthetné...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Hogyan felejthetném el? Ilyen szép lányt nem fogok többet találni

Figyelt kérdés

17 éves fiú vagyok, nem vagyok túl jóképű, vannak pattanásaim (néha elég sok, sajnos mindent próbáltam de sikertelenül) s a fogaim is ferdén állnak. Összejöttem egy lánnyal aki nagyon jól nézett ki, sok fiú bukott rá. Szal mehetett volna modellnek is. Belsőleg is nagyon rendes volt. Nekem Ő a tökéletes lány (és ahogy vettem észre még sok fiúnak). Sajnos költözök el végleg az országból, többé nem fogunk találkozni. Mind a ketten szeretjük egymást. Azt tudom, hogy kapok majd magamnak barátnőt ha akarok (tudok társalogni a lányokkal) de érzem, hogy még egy ilyen gyönyörű lányt nem fogok kapni ilyen kinézettel (sajnos eleget próbálkoztam de a fogaimmal sincs mit kezdjek, drága a fogszbályzó, meg a pattanások sem akarnak múlni).

Lehet, hogy ha egy belém tudott szeretni, kaphatok egy másikat is? Esetleg azért érzem így mert szeretem? Mi a véleményetek?

2009. aug. 12. 22:09
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
lehet hogy egy alacsony, kövér, pattanásos kislányra mondod majd: óhhh! De gyönyörű nő! Hozzám jössz feleségül? :-))))
2009. aug. 13. 10:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!