Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet jó 14-16 éves csajokat megismerni Szombathelyen? Nem plázacicákra gondolok meg olyanra aki a fél várost ismeri
Én járok néha (egy évben 2x) Szombathelyre - de akkor 2-3 napig ott vagyok. 16 éves vagyok, és mikor ott szoktam lenni, mindig a sétáló utcákban kószálok. Mekizek, vásárolgatok, ha jól emlékszem voltam ott plázában is, és strand is van. Az eddig felsorolt helyeken szerintem simán tudsz ismerkedni.:) És ne mondd, hogy nem találsz Szombathelyen jó csajokat, mert rengeteg csajra szoktam irigykedni, mikor ott járok.:$:D Esetleg suli? (Úgyis mindjárt kezdődik.-folytatódik:(:)) Sok arrafelé a tömbház, nem?:) Gondolom ők is lejárnak ide-oda. Mondjuk játszótér?:D Ezt most nem viccből... én a bnőimmel gyakran járok játszótérre ismerkedni ilyen helyeken.
Ha ezek sem jönnek be, akkor marad a net, vagy az utca.;)Most más nem jut eszembe.:D
16/L
ja és még vmi! hogy ne lenne mozi! :D kettő is van: a savaria meg az agora
park is van, az emléműnél, a fősulinál, mmik-nál
strand is van, a csótóval szemben, meg a hotel mellett a termálfürdő :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!