Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy lány mennyire hallgat a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy lány mennyire hallgat a barátnőjére a fiúkkal kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Van egy lány aki tetszik de eléggé elérhetetlen, viszont arra gondoltam h a barátnőjén keresztül kellene hatni rá. Szerintetek beválhat?
2012. nov. 7. 22:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nem kell mindenkiben vakon megbízni!Nekem egy olyan barátnőm van,akire az életemet is rá merném bízni,mert tudom,hogy nem csalódnék benne!Sajnálom,hogy te még nem találkoztál ilyen emberrel!De nem kell mindenkit elítélni,ha te még "nem láttál olyat"!
2012. nov. 7. 23:27
 12/15 anonim ***** válasza:

sajnos néha túlságosan is, és ez a legrosszabb, mert a pasi olyankor nincs ott hogy meg tudja védeni magát

de sztem ne próbálj barátnőn keresztül közeledni mert le fogja venni, elmondja neki és rajtad fognak röhögni...

2012. nov. 7. 23:29
 13/15 A kérdező kommentje:
Azt tudom h nagyon szeretne most egy új telót a barátnője, arra gondoltam h beigérem neki cserébe. Csak h ne akarjon viccelődni.
2012. nov. 7. 23:38
 14/15 anonim ***** válasza:
Na jó!ez úgy hangzik,mintha te leakarnád fizetni a barátnőt,hogy összehozzon a lánnyal!Ez még gázabb,mintha csak megkérnéd!
2012. nov. 7. 23:45
 15/15 A kérdező kommentje:
Nekem mindegy mit gondol, a barátnő nem érdekel :D
2012. nov. 8. 00:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!