Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik nő vonzóbb számotokra? (képek)
Jah egészséges kis alkoholista ingyenélőket fog elleni a Kardashian, akik felélesztik a Jersey Shore-t és végleg romlásba döntik a világot..
am az 1. jó
2-es nő, a 3-as mellméretével.
Amúgy kedves kérdező, látszik, hogy mennyire el vagy durranva Kim Kardashiantól, de attól még mű a melle is, meg a szája is, nézz utána. Valamint én tudtam volna két olyan másik nőt választani mellé, hogy rá se néztél volna mellettük. De látom, óvatosan történt a képek és hölgyek kiválasztása, ezt hívják irányított statisztikának. Ha egy nő mellé nála két kevésbé szebbet, formásabbat raksz, egyértelmű hogy mindenki a túlnyomó többség azt fogja választani, amelyiket preferálod.
kérdező, lehet, hogy olyan az alakod mint Kimnek, de eszed fele annyi se.....max mint egy talicska apró majomnak
csekkold le a linket, amit betettél: plasticsurgerystar
gratula.....
Kim Kardashian lehet, hogy szép nő, de nem vonzódom a prostikhoz. (am nekem alapból nem tetszik)
Viszont érte már bolondulok: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!